Kako da provališ lažova - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Kako da provališ lažova

Oceni ovaj blog
KAKO DA PROVALIŠ LAŽOVA

POKRIVA USTA DLANOM
Ruka na ustima može značiti da on nesvesno želi da zaustavi lažne reči koje izgovara. Takodje, ako on pokriva usta dok ti pričaš, onda ti neveruje.

DODIRIVANJE NOSA
Lažljivac je sklon da često dodiruje svoj nos dok izgovara reči. Ako nekoga nos svrbi, on će se počešati, a ne samo dodirivati vrh nosa.

ČEŠKANJE VRATA
Ovo je skoro siguran znak da imaš posla a lažovom, kažu psiholozi. Osoba koja ne govori istinu povremeno izvije vrat i počeše se ispod ušne rese, ili bočno, na sastavu vrata i ramena.

HVATANJE ZA UVO
Neiskrena osoba često dodiruje ušnu resicu. Ako to radi dok sluša tebe, onda je stvar obrnuta – sumlja u ono što ti pričaš, ili joj je dosadno da te sluša.

TRLJANJE OČIJU
Oči tokom razgovora protrlja onaj ko i povremeno slaže, ali i osoba kojoj se ne dopada ono što vidi, ustvari čuje od tebe.

Pošalji "Kako da provališ lažova" na Facebook Pošalji "Kako da provališ lažova" na Google Pošalji "Kako da provališ lažova" na My Yahoo! Pošalji "Kako da provališ lažova" na Live Pošalji "Kako da provališ lažova" na MySpace Pošalji "Kako da provališ lažova" na Twitter Pošalji "Kako da provališ lažova" na Digg Pošalji "Kako da provališ lažova" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. iamblond (avatar)
    e ovo ću dobro naučiti i zapamtiti.....a ima još nešto pa pridodajem....dok se laž izgovara, obratite pažnju na oči sugovornika koji Vas laže : njegove oči samo kratkotrajno mogu gledati u vaše oči, stalno luta pogledamo provjeravajući u vašim očima na koji sekund da li prihvačate laž.