Faraonn- ov razgovor sa sobom - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

faraonn

Faraonn- ov razgovor sa sobom

Oceni ovaj blog
... znam sta moram i morao sam da znam da je tako , pa zar je moralo ovoliko vremena proci da sebi predstavim sebe ,-nije !
Tesko mi pada kad dugiz godina radim i svako rezultat je isti i nevaljao . Rezultati koji podsjecaju jedan na drugog a ne-valjaju , govore o karakteru ili ,-vrijeme je da se zamislim ali da to misljenje podje novim putem .

Ovo pisem da bih jutrom sebi oznacio kako ne-valja naprijed . Toliko je lijepih stvari i razloga , -a ja zabokrecinom i barljivostima .

P.S.
Ovo je Faraonn-ova intima i ko-god procita smatracu ga prijateljem jer moje intime daju svijetlo za prijateljstvo koje postoji ali ,-sumnjam !

Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na Facebook Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na Google Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na My Yahoo! Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na Live Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na MySpace Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na Twitter Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na Digg Pošalji "Faraonn- ov razgovor sa sobom" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. ristob (avatar)
  U što sunjaš i zašto?
 2. faraonn (avatar)
  ...sto se tice Prijateljstva, - mislim da je to samo zeljena fikcija i postoji sve dok jedna strana ne padne, a padne . Cio zivot sam smatrao sebe sretnim covjekom usled imanja te vrste i kad god bih palo jedno po jedno , opravdavao bih se svojom neobavijescenoscu ili trazenjem previse .
  Sumnjam u Prijateljstvo onako kako ga ja shvatam a, shvatam ga ovako ,- nikad ne - mozes biti sam ako imas Prijatelja... nikad ne- moras nocu misliti kad te muka uhvati ,- kud i gdje sad na kafu, a da to ne bude kafana ili hotel...
  Sumnjam, ne Dekartovski , u konstataciju postojanja neceg , nego da je to onako kako Ga krasi Gestalt ...forma , kostur njegove ciljanosti .
 3. LBarbara (avatar)
  Treba gurati napred...odustajanje je karakteristika slabih.
  Ne umem da sročim ono što zapravo mislim a mislim da su svi
  ljudi koji nešto vrede u ovom današnjem svetu gde su izgubljena sva merila vrednosti,gurnuti ka margini...uostalom i svi veliki pisci,umetnici
  su isto tako,u svom vremenu,bili neshvaćeni.
  Zato faraonn,prijatelju...neću ti nikad oprostiti ako ne budeš ono što jesi.
 4. faraonn (avatar)
  Barb,
  ...Derida je filosof margine tj. filosof koji se kreće marginom i na njoj stvara misleći da su najveće misli napisane u fus_notama ili na marginama stranica kao što su autori najjačih misli 'otili' stvarati na ledinama i ašramima gdje se sakupljaju poslenici i poštovaoci novog otvarajućeg i zavještajućeg...nečeg koje nije 'već vidjeno'...već sretano'...
  Barb tvoje opomene me svrstavaju u takve,-volio bih da sam takav ...hvala ti, Barb ...
  Ažurirano 10.04.2012. u 13:22, autor: faraonn
 5. Marjan Svjetlana Temsic (avatar)
  ........................
 6. faraonn (avatar)
  M.TS.
  ...nenapisane riječi su indikatori koji zadaju glavobolje ili
  zabavljaju maštarije...
  ...tebi hvala na ovako teškom zadatku jer sve sto je tesko ima svoju poruku...