Naučite šta žene žele da uočite na njima - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Naučite šta žene žele da uočite na njima

Oceni ovaj blog
Naučite šta žene žele da uočite na njima

10. Njene cipele
Ženino držanje, hod i pojava se uveliko menjaju kada ona nosi visoke štikle. Štikle ženi vizuelno izdužuju noge, naglašavaju zadnjicu i torzo. Upravo zbog toga mnoge žene i muškarci imaju fetiš na štikle.smatrajuće ih seksi i primamljivima. Žene uglavnom nose štikle zbog muškaraca, jer je opšte poznato da većina štikli nije udobna za hod. Dakle, zbog toga im pati noga a vrlo često i novčanik. Pohvala za takav trud je dobrodošla.

09. Da je zabavna
Mnogi stavljaju ”smisao za humor” visoko na listu osobina koje bi voleli da ima osoba sa kojom su u vezi. Kada ona ispriča neki vic ili zabavnu anegdotu masmejte se ili joj komentarom stavite do znanja da vam se svidja njen karakter. Možete joj npr reći ”Moji prijatelji misle da si zabavna i simpatična”. Takav kompliment diže njeno samopouzdanje jer komentari na karakter uvek imaju jak utisak na osobu kojoj su upućeni.

08. Da miriše drugačije
Miris je vrlo važna komponenta u privlačnosti I upravo je on jedan od činilaca koji nas privuku nekoj ženi. Žene pažljivo biraju kako će mirisati, odnosno koji će parfem koristiti.Ako vam je draga promenila parfem koji je do tada koristila, time želi nešto da vam poruči. Izrazito joj se svidja novi miris I vaš compliment će se savršeno uklopiti. Možete zatvoriti oči, udahnuti i reći: ”Izvrsno mirišeš. Neki novi parfem?

07.Da je uredna
Ovo je jedan od slučajeva kada direktan komentar najbolje prolazi. Ako je ona ceo dan radila po kući svakako joj dajte do znanja da to vidite i cenite. Recite joj ”Ovde sve blista od ćistoće”. Ceo dan je bila na nogama – izmasirajte ih na kraju dana

06.Da vežba
Ako joj je cilj da izgubi koji kilogram, učvrsti telo ili da se samo useća zdravije bitno je da poduprete njenu predanost vežbanju. Vaš pozitivni komentar njoj može biti dobar podsticaj za dalje vežbanje, ali I podsticaj u obliku afrodizijaka za dobar seka, tako da ste oboje na dobitku.

05.Da je sveže depilisana
Depilacija je bolna. Bez obzira koliko se lako ona nosi sa tim depilacija je od početka do kraja samo bolan postupak. Žene se ne bi podvrgle depilaciji da nije nas muškaraca koji roliko volimo gladak ten pod prstima. Mazite je, prolazite prstima po telu. Dajte joj do znanja da vas posebno uzbudjuje tako meka i glatka.

04.Da se posebno doterala
Kada s žena doteruje to može da traje satima. Mnogo vremena prodje pre nego što bude u potpunosti zadovoljna odećom, šminkom, nakitom.
Kada se takva pojavi pred vama compliment je vise nego primeren.

03.Da se potrudila oko atmosfere
Ako se vasa draga potrudila da stvori romantično uživanja za vas dvoje, posebno ako se radi o nekoj vašoj gosišnjici, stavite joj do znanja da vas je oduševila. Najbolji način je da se sami potruditr da sledeći put vi napravite nešto slično.

02.Da ima novu frizuru
Žene i frizura – večita tema. Žene sa kosom rade sve i svašta da bvi ostavile utisak: Uvijanje, ravnanje, bojenje … Suviše truda da bi ostalo neprimećeno. Ako ne premetite odmah ona će nastojati da razgovorom ili pokretima skrene pažmnju na novu frizuru sa kojom je tako zadovoljna. Običan kompliment u stilu:”Super ti je frizura” je dovoljan da je pridobijete.

Šala (ja dodao): Ako želite ženu da uzludite dajte gornji komliment OBAVEZNO NI NE POGLEDAVŠI JE. Nema te koja neće da oblesavi.

01.Da ima novo donje rublje
Iako mnogi misle da se ovo podrazumeva, žene vrlo retko čuju komplimente donje rublje. Za vreme predige, kada donji veš najviše dolazi do izražaja, muškarci su toliko usmereni na ono posle, da im ni ne pada na pamet da joj daje komlient za njeno donje rublje. Obukla je novi grudnjak ili gaćice da bi vas vise napalila. Samo joj šapnite na uvo da joj grudnjak fantastično stoji ili da vas njene gaciće izludjuju. Ono što sledi prepustite njoj.

Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na Facebook Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na Google Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na My Yahoo! Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na Live Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na MySpace Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na Twitter Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na Digg Pošalji "Naučite šta žene žele da uočite na njima" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari