JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA..... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

iamblond

JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA.....

Oceni ovaj blog
Jeste li ikada bili u situaciji da vam se opako za prestiž bore mozak i srce....borba golijata...vaših osobnih...!!

Što kad nepobitno imate dokaze i da se zbog njih osječate kao svjetska budala....a onda neka ljudskost u vama vas opet vraća na onaj početni kolosijek....i šapuće LJUDSKI JE GRIJEŠITI...i...PRAŠTATI...ali dokle se u to naše osobno skladište može spremati sve oprošteno...kad se ono prepuni??..i imamo li mjesta u našim životima otvarati nova skladišta i opet ih puniti oprostima
Tko nama prašta naše greške??
Koliko često ih plačamo visokom cijenom? Koliko dugo tu visoku cijenu nosimo dok ne izblijedi?
Da li je zaista ljudski praštati za svako zlo koje nam nanesu?
Jesmo li zbog toga jaki ili smo kukavice koje idu linijom manjeg otpora?

Vjerujem jer moram vjerovati u izreku iz filma (jesam li to pobjegla u maštu) SUTRA JE NOVI DAN....ali da li je to moj dan ili sam ga opet protratila na krive ljude...na krive riječi...kriva djela....????
Gubim li vrijeme sa krivim ljudima, znam da si taj odgovor moram dati sama, znam da je to moja konačna odluka, ali zašto SAD, OVAJ TREN nemam snage donijeti je??
Što to u meni opravdava tuđe postupke a istodobno sama svoje žestoko osuđujem???

I što je to u meni kad snaga bijesa na zlo koje mi čine prevlada um, razum....i kad vrati!!???
Jesam li zato zla osoba....jesam li samo pustila kandže da bih se obranila od laži....laži...laži koje me ponekada guše...okružuju...od laži koje mi pojedinci plasiraju pred nos misleći da to ne vidim?? Ne osječam!!??
Jesmo li zle osobe ako se u stadiju nemoći branimo od onih ljudi koji nam gutaju energiju...nakon kojih smo prazni ispuhani baloni...???
I što je to u nama da kao kolekcionari skupljamo ljude negativne, ljude koji nisu u stanju priznati i svoju najmanju grešku nego slavodobitno hodaju kroz život dok se nama savija kičma od tuđih tereta??
Smijemo li (jer odgajali su nas drugačije, moraš biti pristojan, ne budi vulgaran, ne budi zločest, vjeruj u dobro, čini dobro...bla bla bla...)
opako uzvratiti udarce koje nam život zadaje???

Borba Golijata u meni...danima....duša vrišti a usta šute.....bojim se trenutka erupcije....

Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na Facebook Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na Google Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na My Yahoo! Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na Live Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na MySpace Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na Twitter Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na Digg Pošalji "JESAM LI ZAO ČOVJEK - ZLA ŽENA....." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano