Putena Venera u Biku - 2012 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Astrology Vesna Keserovic

Putena Venera u Biku - 2012

Oceni ovaj blog
par1.jpg

Venera će 4 marta ući u znak Bika i tu boraviti do 3 aprila. I dok tranzitom kroz znak Ovna u jalovoj težnji da ublaži polaritete, intenzivira strasti na nivou borbe polova, njena velikodušna priroda će u znaku Bika zasijati punim sjajem. Jupier u istom znaku će je oplemeniti optimizmom i senzualnošću..

Telo će biti probudjeno navalom hormona koja će se reflektovati kroz pojačanu čulnost. Hedonizam će nabujati kao zrela, sočna voćka. Potreba da se oseti topao, nezan dodir će nadvladati egoizam i strah. Desiće se ljubav mnogima od nas. Žena će postati svesna sopstvene ženstvenosti i magnetizma.

Zapaliće mirisnu sveću, pustiti laganu muziku i uroniti u mirišljavu kupku. Neće žuriti, jer je unapred svesna svog trijumfa. I dok joj pena miluje telo, u mislima će prizivati svog muškarca. Igru će rado nastaviti pred ogledalom, koketirajući sa sobom. Isprobaće nove, tek nabavljene modne kombinacije, a putenost će istaći skupocenim nakitom. Venera u Biku se ne zadovoljava osrednjim, ona je intenzivna, luksuzna, nezasita. Koža će mirisati na parfem koji mami na dodir, a glas ce poprimiti senzualnu notu. Ona je ta koja ostavlja utisak, pleni muške poglede, oduzima dah.

Odabraće dobro vino i sama spremiti bogatu trpezu. Eh, da je to Venera u Ribama, možda bi se u tom trenutku zaustavila u strahu od neizvesnosti susreta. Ali ona je potpuno samouverena, zna sta hoće i može da očekuje. A očekuje vrhunsko zadovoljstvo. Prizvaće svog muskarca. I eto njega kako napet od strasti smišlja kako da joj udovolji. Za početak je dovoljan skupocen poklon, kao znak pažnje. Ma budimo iskreni, vrednost poklona je u srazmeri sa intenzitetom njegovih osećanja i njenih očekivanja. Eto kako na prvi pogled može biti kontradiktorna Venera u Biku. Njen moto je, vrednost zavredjuje vrednost. Nikakvo čudo, jer ona je satkana od materije, prožeta opipljivim čulima. Želi da vidi, oseti, dodirne, čuje, pomiriše. Ko bi se tome usprotivio kada je sve na obostrano zadovoljstvo?

Poklon kao nehajno odložen, dok uz muziku lagano ispijaju aperitiv. Čokolada njenom rukom prineta muškim usnama, lagano se topi. Prijatno nadraženo nepce, tek probudjeno da iskusi nova zadovoljstva. Njen vrat blago ogoljen, čiju lepotu ističe ogrlica. Na dekolteu bezobrazno izviruje čipkasti veš. Razmenjuju poglede upijajuci svaki detalj. Venera u Biku nije puritanka, ona se prepušta uzivanju. Prvi dodiri prerastaju u ljubavni kovitlac.

Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na Facebook Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na Google Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na My Yahoo! Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na Live Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na MySpace Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na Twitter Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na Digg Pošalji "Putena Venera u Biku - 2012" na del.icio.us

Oznake: bik, venera
Kategorije
Nekategorizovano

Komentari