.. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

alim

.. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog ..

Oceni ovaj blog
.. ****** .. izgleda ponekad kao da sam sve zajebao .. ali vjerujem da nisam .. da sve kvadra .. sa naglaskom na zadnje a ..

.. u vrijeme komunjara je postojao pojam .. uravnilovka .. .. tako su komunisti govorili za zahtjev žikadije da se plaće izjednače svima ..
.. oni su to smatrali ispravnim .. ali .. ponešto preuranjenim .. ti .. na vlasti .. .. a raja je smatrala taman .. i ispravno i točno na vreme ..
.. onda je bio došao tuđman i raju nazvao stokom sitnog zuba .. a komuinjarski prebjezi su raji govorili nema više samoupravljanja .. i raja se složila .. nema nema .. moš ga jebat ..
.. i sada ti izgleda kao da raja može prihvatiti bilo što .. da budu štakori .. da može prodati vjeru i ljudskost .. postati sluga rob i ***** .. i čini ti se čudno ..

.. žika je car komšiluka ..
.. to i izgleda u kurcšlusu .. tuđmani su izraz raje .. teško bi pristao na suprotno .. ali raja ispada jad .. pa izgleda kao da fali logike ..
.. što žikadiji daš .. to ona i uzme ..
.. nudiš joj samoupravljanje .. uzme i traži više .. ponudiš joj da bude ***** .. uzme i sprema se da bude još manje .. ***** ..

.. a ipak mislim da sve štima ..
.. rajin svijet je svijet sanadera .. i jaca .. to je njen suštinski svijet ..
.. to je ničeov svijet .. .. možeš ga jebat .. svijet postojanja preko moći ..
.. komšiluk ga hoće .. i zna .. i gradi .. i voli .. bez obzira sa koje je strane .. sa strane gospodara ili govna ..
.. i nema načina da se taj svijet očisti .. osim veoma veoma blizu smrti ..

.. i bog je tu smrt .. to je biblija i istina ..

.. manje je poznato koliko je bog .. infiltriran .. u ovaj komšiluk ..
.. tone riječi .. pizdunskih .. raznih popina i pjesnika .. koji stvaraju nekakav prividan svijet .. kojim se nastoji zakrpati ovaj stvaran .. gadan i posran ..
.. činilo se da treba ubiti popove i pjesnike .. i pjesme pisati .. krvlju .. ali ..
.. nisam siguran ..
.. mislim da na ovom svijetu jednostavno ima .. mnogih .. tragova boga ..

Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na Facebook Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na Google Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na My Yahoo! Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na Live Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na MySpace Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na Twitter Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na Digg Pošalji ".. ima jedno vrijeme .. i dva vremena .. i pola vremena .. smrt .. zadnji bog .." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari