Olga Luković-Pjanović - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Krinka5

Olga Luković-Pjanović

Oceni ovaj blog
Ovaj tekst bloga postavljam za sve one koji vide Srbe u Kini i na Himalajima pozivajući se na Olgu Luković-Pjanović .
Milić od Mačve , Ognjena lavica sa Jelice - moja prepiska sa Olgom Luković-Pjanović 1982-1984, Kula na sedam vetrova, Beograd 2000.
E sad, da je gospođa Olga živa postavio bih joj pitanje kako ona zna da je Gospod Bog kad je prvi put progovorio to učinio na srpskom jeziku i to kako napisa citirajući Boga; "U-U-U-M " ? Ili na osnovu čega tvrdi da su Srbi pre Jevreja bili monoteisti ?
No pošto Olga Luković - Pjanović nije živa mogu postaviti pitanje ljudima koji joj veruju i pozivaju se na nju ; Kako je moguće da vam je mozak toliko survan, da ste toliko zaslepljeni svojim kompleksima pa ne vidite da se radi o čistoj patologiji ?

Na kraju napomena. Ovo je jedini tekst u kome ne želim raspravljati (jer o čemu raspravljati?) i preventivno brišem sve komentare . A onome koji posle pročitanog bude i dalje verovao pisanjima gospođe Olge Lukoić-Pjanović preporučujem posetu lekaru.
Milić od Mačve , Ognjena lavica sa Jelice - moja prepiska sa Olgom Luković-Pjanović 1982-1984, slika sa omota, Kula na sedam vetrova, Beograd 2000.

Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na Facebook Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na Google Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na My Yahoo! Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na Live Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na MySpace Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na Twitter Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na Digg Pošalji "Olga Luković-Pjanović" na del.icio.us

Ažurirano 29.08.2014. u 10:27, autor: krinka5

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari