Vlade Divac gradi u Kragujevcu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Logar ns

Vlade Divac gradi u Kragujevcu

Oceni ovaj blog
[IMG]http://bp0.blogger.com/_Oy0To5KMkO8/SG4IL8MJqsI/AAAAAAAAAfA/hKP7cd1rXvs/s320/DivacVladeV.jpg[/IMG]Vlade Divac namerava da izgradi veliki poslovno-stambeni objekat u kragujevačkom naselju Stara kolonija, u kome će izraelska "Plaza" uskoro početi izgradnju tržno-poslovnog centra površine 60.000 m2.

Prema rečima Nebojše Vasiljevića, člana Gradskog veća Kragujevca, plac od 1,5 ha nedavno je na licitaciji kupila kompanija "Nelt", iza koje stoji Vlade Divac.

Vasiljević je izjavio da je atraktivna lokacija izlicitirana po ceni od 36.000 EUR za 1 ar. Površina objekta, koji Divac planira da izgradi u kragujevcu je 36.000 m2, a prema prvim informacijama izgradnja bi trebalo da počne početkom 2009. godine.

Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na Facebook Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na Google Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na My Yahoo! Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na Live Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na MySpace Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na Twitter Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na Digg Pošalji "Vlade Divac gradi u Kragujevcu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari