KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Sokonet

KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST

Oceni ovaj blog
KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST

DIGEST

Author: Branislav Nikodijević 060 31 00 098

REGENERIŠE STRUKTURU ŽUČ I ŽUČNIH PUTEVA, PANKREASA, CREVA.

Osnovni sastojci:

alantin, biljna vlakna, pektin, seme lana, diplobacili, laktobacili, evropska divlja mirođija.


DIGEST TIANSHI

Delovanje:

DIGEST pomaže kod dispepsije, gastrointestinalnog meteorizma, viška masnoća, alkohola i ljute hrane, poremećaja crevne mikroflore, funkcionalnih poremećaja motorike creva, čisti debelo crevo od toksičnih materija.

Svojstva:


DIGEST je usmeren na poboljšavanje varenja, normalizovanje funkcije želuca i debelog creva, uključuje rastvorljiva i nerastvorljiva biljna vlakna, efikasno pomaže varenju, smanjuje meteorizam, štiti sluzokožu želuca, otklanja spazam creva.

ALANTIN je rastvorljivo biljno vlakno koje se izdvaja iz cvekle i cikorije. Pomaže boljem varenju i služi kao idealna hranljiva sredina za razvoj normalne crevne mikroflore .

JABUČNI PEKTIN[SIZE=5] je druga vrsta rastvorljivih biljnih vlakana. Sprečava apsorbovanje žučne kiseline, pomaže drenaži žučnih kanala: Vlakna oblažu sluzokožu želuca, štiteći je od erozije, ljute hrane, alkohola.

Pomaže izlučivanju žučnih kiselina, holesterola, lipidnih jedinjenja iz organizma,
Normalizuje nivo glikoze u krvi (kod dijabetesa snižava, a kod hipoglikemije povećava),
Pomaže rastvaranju aterosklerotičnih naslaga na zidovima arterija,
Povećava otpornost na zračenje, absorbuje toksine.
Nerastvorljiva biljna vlakna pomažu pražnjenju želuca, creva, čiste ih od ostataka hrane koji nisu uspeli da se svare.[/SIZE]

SEME LANA je bogato koloidom koji dugotrajno pokriva sluzokožu želuca i creva i štiti od uticaja agresivnih agenasa hrane i želudačne kiseline, intenzivira peristaltiku creva i transport fekalija. Predstavlja efikasnu komponentu za lečenje gastroenteritisa.

DIPLOKOKUS aktivni mikroorganizam koji se razmnožava u prisustvu vlakana, normalizuje mikrofloru creva, pH vrednost u želucu i crevima, varenje, pomaže lečenju funkcionalnih poremećaja creva.

EVROPSKA DIVLJA MIROĐIJA spada u lekovita sredstva koja greju iznutra (isteruje unutrašnju hladnoću). Bogata je etarskim uljima, efikasna za otklanjanje crevnih gasova iz gastrointestinalnog trakta, ima antispastičko dejstvo za mišićna tkiva želuca i creva, poboljšava varenje, otklanja bol u želucu, pomaže kod neurotičke dispepsije, bolnih spazama u sistemu za varenje.

Indikacije:


PREKOMERNA TEŽINA,
ZATVOR,
DISBAKTERIOZA,
METEORIZAM,
ČIR NA ŽELUCU
ČIR NA DVANAESTOPALAČNOM CREVU,
SPASTIČKI KOLITIS,
TROVANJE HRANOM,
OBOLJENJA JETRE,
OBOLJENJA ŽUČNE KESE,
KAMEN U URINARNOM TRAKTU,
SOLNE DIJATEZE,
METABOLIČKI SINDROM,
IMUNODEFICIJENTNA STANJA,
TERAPIJE ANTIBIOTICIMA,
SINDROM HRONIČNOG UMORA,
ATEROSKLEROZA,
NEUROTIČKA STANJA,
MIGRENA,
ALGODISMENOREJA (BOLNE MENSTRUACIJE I ODLIVI IZ MATERICE),
DETOKSIKACIJA ORGANIZMA KOD RAZLIČITIH OBOLJENJA.

Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na Facebook Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na Google Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na My Yahoo! Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na Live Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na MySpace Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na Twitter Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na Digg Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA DIGEST" na del.icio.us

Ažurirano 20.11.2013. u 17:55, autor: Sokonet

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari