naucen plac - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Aleksej od Arlekina

naucen plac

Oceni ovaj blog
Tačno tri milje...ili ti 10830884.98 cm puštao se srebrni trag tvog bega u sopstveni svet.

Na kraju istog ružičasti oblak sitno tkan prašinom tvoje brzine.

Potpuno isto kao ona čudna ,prelepa morska bića što nastanjuju peščana dna.
Baš kao cvet prelepih boja izranjaju sa dna posmatrajući morski svet svojom fino iscrtanom perfektnošću.

Hiljadu puta sam gubio dah u pokušajima da im neprimetno pridjem.

Hiljadu puta iznova pokušavao.

Hiljadu jedan put se sakrio.

Nije vredelo.

Sada sam stariji, dah sve manji ,sve redje ronim...ipak i dalje pokušavam.

Sada... sveže obrijan kroz prozor svog podruma kao lovački pas držeći u zraku ruku,kojom sam ti pupak tebe same dotakao sobom celim ,pokušavam da krenem za tobom.

Centimetar po centimetar detaljno prebiram ,već previše nežnim prstima sa mirisom kamilice i utiskom homosekcualca,taj put.

Sto za kojim si sedela i stolicu prekrivam prahom za otiske iz lokalne policiske stanice.

Kupio sam UV lampu na pijaci u subotu, da pronadjem svaku dlaku koja nemarnom rukom spremačice ,ostala, još miriše na tebe.Da je upletem i stavim pod pazuh.

I vežbam ....pešačim ,jedem salate i krastavac mi raste iz ušiju,izuvam cipele na prvom stepeniku i tiho te oponiram korakom do petog sprata pa dole.

Uvežbao sam sve tehnike presretanja i pada sa visine i opet pobedjen brojim centimetre i poraze.Uvežbao sam kamene suze, poslednju tehniku silovanih žena i tehniku zaborava.

Mada možda i ne jer tehnikom tako dobro naučenom zaboravim da je primenim i kroz osvit iz podruma gledam taj srebrni trag 10830884.98cm dug i dižem se na prste da šiškama osvanem u tvom malom svetu.

Od impresije do depresije ,od fino tkane pelerine za krsta i čaj u rinfuzi do potpune nemoći u mojoj glavi je kratak put baš kao od mene u trideset i četvroj ,baš kao guske na šoru do onih pozorišta koja si mi pokazala i čije pretstave počinju u septembru.

Nisam te povredio, Mila, delom, ni sobom, nisam želeo da praviš odstupnice i bunkere ,da zidam istražne sobe i najmim dželate za samoga sebe.

Samo postojim nezgrapan i nesiguran posvećen tužnim krajevima i lepoj sremici u svoj svojoj mat boji staračkim pegama ošuren i kao Otčar držim nebo da svetovi se ne uruše, da sigurno hodiš i mirno sniš dok se svi osmehuju u prolazu mom crnom stomaku što izviruje ispod već body majice.

Toliko divnih kombinacija toliko uvežbanih tehnika od mene do tebe,toliko nezgrapnih poteza i pogrešnih hormona.

Lepa si mila....

Sećaš se? rekoh ti još u periodu Velike Mržnje Tvoje...

Otvori se

Pojavi se

Znaš da sam i tvojoj laži veran......

Pošalji "naucen plac" na Facebook Pošalji "naucen plac" na Google Pošalji "naucen plac" na My Yahoo! Pošalji "naucen plac" na Live Pošalji "naucen plac" na MySpace Pošalji "naucen plac" na Twitter Pošalji "naucen plac" na Digg Pošalji "naucen plac" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Glupachica (avatar)
    Odusevljena sam...