Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Aureliano Buendia

Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba...

Oceni ovaj blog
Tih dana je bila opijena mirisom neke tuđe kože. Nanovo...Pogled je maglovito srljao u nepregledne buduće epizode u kojima je postojala naivna, skoro dečija naznaka povratka njegove siluete. Emotivna i seksualna bol je nošena bujicom nekih pogrešnih reči narastala sve do trenutka kada je preuzela svoj ljudski oblik i otpozdravila jutarnjim pogledom sa polomljenog ogledala u kupatilu. Tog jutra, uvijena samo u zanos ležala je na pločicama i kroz paru posmatrala halucinogenu stvarnost koja joj se topila u zenicama oslobađajući prostor iluzitornim slikama koje su se poigravale njenim razumom.
Sva ta osećanja....Bol pre prvog poljupca...Težina nečijeg daha...Neka tuđa muka...Neverica postojanja.....Težina sopstvene kože.
Da. Dan u kome je marionetski položaj budio želju u njoj da pokaže srednji prst nebesima. Trenutak kada je bunt dobio prevlast nad urbano-avanturističkim kurvanjem sa životom zarad malo pažnje. Možda i momenat odluke. Suprotstaviti se svemu. Nije ni bitno šta će svet reći. Uostalom, tu neodlučnost joj je zamerao stalno. Naravno, sve će se rešiti. Sigurno. Evo, sačekaće da prođe sparina i potražiće ga. Shvatiće je...Mora....I kao u lošim ljubavnim filmovima ovlaš će je dodirnuti. Sve će biti u redu, samo da pronađe proklete cipele.
Iz maštanja je prenuo udarac kapljice o sims. Esencija želje za dodirom je poput mirisa njegove cigarete donosila neku novu fantaziju. Neka čudna melodija iz stana do njenog...Nenadani umor. Iznenadna želja da se sklupča u sopstvenom naručju.
„Razgovaraj samnom onako kako to rade ljubavnici...Molim te....“
Muk.
Više nije tešila kišu, nije tešila nikoga. Muzika je učinila svoje.


Jelena

Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na Facebook Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na Google Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na My Yahoo! Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na Live Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na MySpace Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na Twitter Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na Digg Pošalji "Nisam ja ono što ti pričaju. Ja sam samo štošta što ti zatreba..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano