Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

spyra

Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak

Oceni ovaj blog
Stižem u sekund tačno! Da ne objašnjavam kako... Kao da je sada gledam! Prelazim ulicu sakriven iza ogromnog buketa ruža. Ona zbunjena, zgranuta... Neće valjda da se blamira i čitavo veče šeta sa svim tim ružama... Odahnula je kad je čula o čemu se radi.
I tako, veče nam je prošlo u nekom šetanju, ćaskanju s prijateljima i slično. Klasika. Na kraju večeri se dogovorimo za sutra, naći ćemo se u gradu, nećemo da se nalazimo u odredjeno vreme na odredjenom mestu.
Dodje i to sutrašnje veče. Čim me ugledala doletela je do mene i rekla:
"Imam nešto da pričam s tobom!"
"Odmah?"
"Ako nemaš neke obaveze..."
Nemam. Ja sam uvek bio bez obaveza.
Krenemo lagano i ona poče sa nekom pričom šta meni treba u životu. Da, i ja sam napravio takvu facu. Uglavnom, meni treba sve ono što ona nije! Nije mi jasno kako je to procenila? I tako, prešli smo dobrih par kilometara gde je ona nabrajala razloge zbog kojih ne treba da budemo zajedno, a ja ih opovrgavao... Ko zna dokle bi to išlo da mi nije dosadilo, pa sam rekao:
"Ali, ako ti hoćeš da raskinemo, nema problema..."
- Eto, to je ta veza. Kako misliš da se to obnovi?

Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na Facebook Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na Google Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na My Yahoo! Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na Live Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na MySpace Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na Twitter Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na Digg Pošalji "Možda i ona pročita 41, Disciplina kičme - nastavak" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari