Uništenje - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

King of sorrow

Uništenje

Oceni ovaj blog
Kad vas život s..be sa svih strana, pridružite mu se, uništite sve što se uništiti može, ali ne pomalo, nego u potpunosti.

Možda kad dođete do nule više ništa neće biti crno. Ako nemate šta da izgubite, šta više može da vas zaboli?

Ako se već pada, uvijek sam bila za to da se odradi što prije. Koliko god da je bolno, manje boli nego postepeno padanje.

Pošalji "Uništenje" na Facebook Pošalji "Uništenje" na Google Pošalji "Uništenje" na My Yahoo! Pošalji "Uništenje" na Live Pošalji "Uništenje" na MySpace Pošalji "Uništenje" na Twitter Pošalji "Uništenje" na Digg Pošalji "Uništenje" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Draga F.,čitam šta pišeš i mislim da znam gde grešiš.Sreća koju priželjkuješ i očekuješ je fikcija.Život je borba i to teška u kojoj treba razvijati svoje snage i ostvarivati sebe kroz tu borbu bez malodušnosti i odustajanja.Jer život naprosto ide napred i na to nas primorava a ostvarivanjem sebe same ostvarićeš i svoje ciljeve pa i sreću ,što normalno,svaki čovek želi.
 2. Nao (avatar)
  Što pre padneš brže ćeš ustati - reče optimista iz mene a mora se i jedno i drugo
 3. LJILJA MMM (avatar)
  Pile....Z je u pravu. Nekad....prosto moraš pustiti da neko ode...da bi ti mogla dalje....sama....i to je borba dušo, najteža....sa samom sobom
 4. Felikitas (avatar)
  Sve što govorite znam, samo još da prihvatim. Ali daje mi on svakodnevno razloge da prihvatim i shvatim.