Radioaktivan sneg - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Radioaktivan sneg

Oceni ovaj blog
Sneg je radioaktivan. I opasan po zdravlje svih životinja (uključujući i najgoru životinjsku vrstu na planeti). Prc.

Pre tačno pola godine, dok sam čistio sneg sa terasice, ali ne tako što bih ga bacio dole, na trotoar, već u lavor, pa u kupatilo: malo u WC šalicu, malo u kadu. Kad... na njemu žuta boja. Susedova mačka prešla sa terase na terasu i zapišala ga. Dobro.

Ispišam se ja po onom snegu u WC šolji i ne obojim ga, jer iz pevca prospem najčistiju i najzdraviju pevecovu providnu lozu. I ugasim svetlo, kad onaj sneg što je zapišala mačka svetli iz kade u mraku. Ada znam da je sused slušao radio, pa je “Signal radio” ozračio sneg, ali izgleda da je radio učinio da je i mačka slušajući ga postala radioaktivna i ozračila sneg pišajući na njega.

I setim se kad smo bili mali da smo skupljali sneg u kornet i pravili snegoled. Sad, kako stoje stvari, ne bi se smeo konzumirati ni u kakvom obliku. A u kornet bismo mogli jedino drkati i praviti slanovruć. He he he...

Ništa više nije kao pre. Kad nebo na nas piša (kad pada kiša) i kad deda mraz istrese muda (kad sneg pokrije breg) moraju se nositi antiradioaktivni kišobrani. Prc, hrk, drk.

Pošalji "Radioaktivan sneg" na Facebook Pošalji "Radioaktivan sneg" na Google Pošalji "Radioaktivan sneg" na My Yahoo! Pošalji "Radioaktivan sneg" na Live Pošalji "Radioaktivan sneg" na MySpace Pošalji "Radioaktivan sneg" na Twitter Pošalji "Radioaktivan sneg" na Digg Pošalji "Radioaktivan sneg" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. coviax1 (avatar)
    Komšija,spuštene mi roletne-ovaj tvoj tekst sija !!!I ti si radioaktivan ebote...:hahaha: