Opitni kunići & make love iza rešetaka - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Opitni kunići & make love iza rešetaka

Oceni ovaj blog
Ko je pristao na život opitnog kunića po merilima melanholičnih mizantropa u belim mantilima, i na njihovu terapiju koja spušta pevca i suši jadu zna kako je, ko nije neka zamisli.

Psihijatrijska ustanova, sa rešetkama na prozorima, i dvoje koji su se odrekli ovog sveta, kao u jednoj pesmi Sime Pandurovića.

Mešovito muško-žensko odeljenje, odvojene sobe, zajednički dnevni boravak, zajedničko kupatilo i zajednički WC. Ko prvi uđe u kupatilo on se zaključa i tušira. Ko prvi uđe u neku od dve WC kabine on se prvi olakšava. U sobama uvek ima nekoga, tako da je tamo nemoguće izvesti vlažno-piččkovsko-tvrdo-qrrčevsku gimnastiku. U kupatilu se niko ne može zadržati duže nego što traje tuširanje. U dnevnom boravku, gde se gleda televizija i sluša muzika, uvek ima pacijenata, koji bi se rugali i kreveljili svakome ko bi pokušao da se potucca - tako da ni to nije moguće.

Preostaje WC. Prvo uleti ona u WC, pa onda on, s tim da se pre toga dobro osvrne oko sebe i zaključi da niko ne vidi da je dvoje ljudi u jednoj kabini. E, sad, tu postoji jedan problem. Psihodisleptici i ostali lekovi za lečenje psihoze izrađeni su na bazi litijuma i/ili broma, tako da negativno utiču na potenciju: muškarcima se teže diže pevac, a ženama se teže vlaži jada. No uz par minuta blagog petinga i taj se problem može rešiti, naravno ako su pacijenti mladi i željni parenja.

I onda počinje sex, ali u jako lošem položaju, uglavnom tako što ona stoji jednom nogom na pločicama, a drugom se oslanja na poklopljenu WC šolju, dok je on ubada otpozadi. I moraju biti tihi, da ih niko ne bi čuo.

Morali su nekako da tempiraju orgazam tačno na vreme kad dežurna medicinska sestra vikne. „Terapija-a-a-a-a!“ E onda je ona slobodno mogla da zavrišti. A on nije mogao da svrši, jer su mu lekovi umanjili broj spermatozoida.

Je6eš ovakav život i ovakav sex. I terapiju. Zaključak: popišajte se na svaku terapiju. Svaka terapija i svi lekovi služe samo zato da biste trošili novac.[IMG]http://imageshack.us/m/850/2130/lemonpissingondrugs.jpg[/IMG]

Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na Facebook Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na Google Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na My Yahoo! Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na Live Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na MySpace Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na Twitter Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na Digg Pošalji "Opitni kunići & make love iza rešetaka" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. coviax1 (avatar)
  Komšija,da izvineš-ebeš takav sex-šes puta ga ebeš...Ako moš od broma (zepam-čini mi se a?)
 2. coviax1 (avatar)
  Ej,komšija,zaboravio kasti-mi u ovoj dilkari ne dobijamo niš! (Jutros prošo s vecom kolima kroz Gradić-nigde ni mrtvog egzitaša-ko da su otkazali festival:mrgreen:)
 3. Ordačni Bužap (avatar)
  Uh, muka mi je od njih... pobegao sam kod prijatelja, da bih mogao da spavam preko noći.
 4. Ordačni Bužap (avatar)
  Tačnije, mirno ću spavati na Telepu, kod ovog ludaka:  [video=youtube;bhXdVaCGNoQ]http://www.youtube.com/watch?v=bhXdVaCGNoQ&eurl[/video]