Budi ono što jesi - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Budi ono što jesi

Oceni ovaj blog
Velika je šala ovaj naš život.

Moje srce se to šali sa mnom kada počne ubrzano da bije samo zbog nečijeg prisustva. Moj san se to šali sa mnom kada pokušavam da ga grčevito zadržim zbog nečega što je samo izmaglica.

Sve je šala, i ovo vreme, i ova strast koja na jednom mestu pokreće prste koji galopiraju u nežnost. A na drugom dodiruju oroz koji udeljuje besplatan hleb smrti.

Dođi i ti i predstavi se kao šala, kao poslednja zakrpa sunca i zaborava.

Ja koračam na tankom ledu izmaglice i sebe ponovo nazivam nihilistom i prepredenjakom.

I uopšte se ne ljutim. Ko se ljuti uvalim mu kruti. Ko se naljutio više mu se ne ukrutio. Ko se uobrazio kyrac ga pomazio. Ha ha ha.

A vicu nedostaje epilog. I ide otprilike ovako.

I ona kaže menadžeru: „Ša je bre klempavi?! Popuši moj ćelavi!“ A klempavi kaže: „Da-a-aj! Da-a-aj!“ A ona kaže: „Ne dam! Šta te boli piččka!“ A on kaže: „Daj da se menjamo: daj ti meni tvoj kyrac, a ja ću tebi da dam moju pičku.“ A ona njemu: „Ma nemoj, pa da onda ti je6eš mene. Jok more. Ovako ću ja da je6em tebe. Klempavi!“

E? A! šta je to ku*ac? Kyrac? Vidiš da nema cenzure.

Budi ono što jesi. He he he...

Pošalji "Budi ono što jesi" na Facebook Pošalji "Budi ono što jesi" na Google Pošalji "Budi ono što jesi" na My Yahoo! Pošalji "Budi ono što jesi" na Live Pošalji "Budi ono što jesi" na MySpace Pošalji "Budi ono što jesi" na Twitter Pošalji "Budi ono što jesi" na Digg Pošalji "Budi ono što jesi" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. capljara (avatar)
  Dok si ovo kucao , moj te odpozadi tucao !
  Ažurirano 05.07.2011. u 16:01, autor: capljara
 2. Ordačni Bužap (avatar)
  Ti si qrrac na baciklu, oližeš mi mudda na trociklu. I šupak, obesio mi se jedan brabonjak sa leve strane. Kolega, kad ti neko zlonameran bude rekao - "Zavalim ti kitu među hemoroide da ti guzovi mesecima bride!" - ti mu s punim pravom odgovori - "Zavalim ti jezik među hemoroide da mi usne godinama bride!" :rotf:
 3. capljara (avatar)
  Srpski rečeno : ko oće da ga meće, mora i da se podmeće
  Ažurirano 05.07.2011. u 15:32, autor: capljara
 4. Ordačni Bužap (avatar)
  Na mom si pesme pisao dok se nisi sapleo,
  sad matorog guzana ne tuccam bez padobrana.

  Otići ćeš ti u desantne trupe
  da ti i oni pokaraju uvenulo dupe.

  Padobranac pravi, u nos te je6em,
  još samo da ti kupim za padanje šlem.

  Leva, leva...

  Ko ko ko da-a-a-a-a-a-a...
 5. capljara (avatar)
  Ne sada ozbiljno. Na zapadu se ovakvi " razgovori " plaćaju velikim parama , gde čovek ima mogućnost da se rastereti - olakša.
  E vidiš, ti za mene ( zadnjih nedelja ) dođeš kao wc šolja. Sva govna koja se sakupe tokom nimalo lakog dana na poslu , kod kuće, ja mogu da ih istovarim kod tebe....i mogu ti reći da si mi dosta pomogao.
  Samo ti jedno zameram. Nikako te hemoroide da izbaciš iz usta, pa imam jedan predlog :
  Kako si ti meni pomogao, red je da se odužim. Biće bolno predpostavljam ali oralnu higienu nisi smeo da zapostaviš. Toliko od mene....javi se .
  Ažurirano 06.07.2011. u 08:22, autor: capljara
 6. Ordačni Bužap (avatar)
  Znači svi serru na tebe? Štaš kad ne znaš bolje. Znači, zaslužio si plaketu za borbu protiv moje kanalizacije:

  [url]http://img341.imageshack.us/img341/8505/plaketazaborbuprotivkan.gif[/url]

  More da bude da ti je sve to zbog remonta šuljeva, popeli su ti se od kolena pa sve do levog plućnog krila...

  Tvrdi, prdi, gudi... probudiš se, grdiš, prdiš, sve bi utro da možeš ujutro... ali jado moj uzalud tvrdiš, bolje ti je da prdiš.

  Evo, ako baš tražiš, imaš jednu "hemoroid mantru"; moraš je ponavljati 1001 put na dan:

  "Ja naprosto obožavam svoje hemoroide. Ne mogu da zamislim život bez njih. Ko ima šuljeve - taj ima sve. Ako negujete svoje šuljeve - vi ćete biti srećni. Oni koji nalaze zadovoljstvo u bašti ili voćnjaku mogu to isto zadovoljstvo naći i u šuljevima. U njima možete prepoznati svaki cvet i voćku. Nekad se rascvetaju kao ruža, nekad kao orhideja, sve zavisno od raspoloženja. Nekad imaju izgled povrća i egzotičnog voća. Kada ih mazite oni se rastežu i skupljaju, kao kad mazite neku životinju. A još i ovo. Svi mi volimo miris dunja. E, to imate i kod šuljeva. Ja recimo uzmem plastičnu cev od 80 cm dužine i 5 cm u prečniku, pa jedan kraj navučem na šuljeve, a drugi kraj stavim sebi pod nos. I onda šmrknem. Milina. Ma opija. Naročito posle defekacije... Ppprrrddd..."

  Živ bio, hemoroid ti veliki porastao...