Duh Džeka Londona - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Duh Džeka Londona

Oceni ovaj blog
Jedna od vežbi kod psihologa prilikom produžavanja vozačke dozvole je da zatvorite oči i da dodirnete vrh nosa. A zašto ne traži da pevcem dodirnete vrhove stopala?

Kada nekom dotaknete srce - to nije vežba, to je potres, i ne znam koja je merna jedinica za to. Ptolomej nije poznavao Prometeja, kome je orao kljucao jetru. Ali poznavao je Džeka Londona, koji je svojom hrabrošću porazio ljudsku glupost.

Baš me zanima... kad se sretnu penis i vagina... kolika se prosečna temperatura razvije pri njihovom susretu? Da li je prosečna (36-37°C), ispod proseka (manje od 36°C) ili iznad proseka (preko 37°C). Nisam merio pa mi baš i nije jasno.

Moji prsti upravo traže neki cvet. Moji prsti upravo traže neki obris na mestu gde je stajalo jedno veselo i nasmejano lice.

Trebaju mi samo vešti prsti nekoga ko može da zaustavi ovu dosadnu zimu usred leta.

Ili ću opet morati da pevcem razbijam led na jezeru, guram ga u hladnu vodu, pa u njenu jadu, pa tamo, pa vamo... sve dok ga ne iskalim... „Kako se kalio pevac?“

Od koga sam to naučio? Pa od duha Džeka Londona. Još nisam vaš!

Pošalji "Duh Džeka Londona" na Facebook Pošalji "Duh Džeka Londona" na Google Pošalji "Duh Džeka Londona" na My Yahoo! Pošalji "Duh Džeka Londona" na Live Pošalji "Duh Džeka Londona" na MySpace Pošalji "Duh Džeka Londona" na Twitter Pošalji "Duh Džeka Londona" na Digg Pošalji "Duh Džeka Londona" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. coviax1 (avatar)
    Komšija,pa di si? Mora da si i ti onu radžu Batrgaču od koje drapnuo King BARLIKORN...:mrgreen: