Paja Patak & usisivač - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Paja Patak & usisivač

Oceni ovaj blog
Dok su bila otmenija vremena (a uvek nam se čini da su prošla vremena bila bolja), prave dame su u trenucima rezigniranosti sasvim slatko izgovarale: “Puca mi prsluk.” Šta govore danas kada smo potpuno osiromašili?

Došao sam na ideju da unajmim privatnog detektiva da prati Paju Patka. Ne sviđa mi se njegovo gunđanje, izgleda da sam ga i suviše čitao kada sam bio mali, pa sam i sâm postao takav. Zato sam rešio da unajmim baš jednog malenog detektiva, nalik Poarou, ali da još uz sve te veštine poznaje i regresiju, da bismo vratili Paju do onog trenutka kada mu se desio kvrc.

Primetio sam da me neki sumnjivi lik prati iz dana u dan. Ujutro kada ustanem, pogledam se u ogledalo, i čvrsto obećam svom dvojniku da neću gunđati i da ću biti fin. Ali sa prvom kafom vrati se i stara navika, i ja ponovo postajem ono staro gunđalo.

E, Pajo, Pajo, izgleda da si više ti uticao na mene od mojih roditelja.

Eto, došlo vreme da sada mnogi uče od mene...

Večeras sam bio kod jednog druga. Naš interesantan i konstruktivan razgovor prekinuo je zvuk usisivača i stenjanje, uzdisanje i vrištanje dvoje ljudi u susednom stanu: muškarca i žene srednjih godina. Pitao sam ga o čemu se radi, a on mi reče da je muž prepotentan, žena nimfomanka, i kad dosade jedno drugom - zadovoljavaju se usisivačem. Sve se čuje kroz zidove, ma puca cela zgrada. On njoj usisava klitoris i usmine, a ona njemu glavić i jajca. Mašala. Mogu da zamislim kako ih sve to boli. Preporučio sam mu da im predloži da probaju sa nekim modernijim usisivačem koji ima vodeni filter i četiri brzine, pa da bude “biraj - ne mož' da omaneš”, a nema ni prašine... he he he... Je6o te život što se namnožilo ludaci, ma to je čudo jedno...

Pošalji "Paja Patak & usisivač" na Facebook Pošalji "Paja Patak & usisivač" na Google Pošalji "Paja Patak & usisivač" na My Yahoo! Pošalji "Paja Patak & usisivač" na Live Pošalji "Paja Patak & usisivač" na MySpace Pošalji "Paja Patak & usisivač" na Twitter Pošalji "Paja Patak & usisivač" na Digg Pošalji "Paja Patak & usisivač" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari