Druga strana - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

smeh

Druga strana

Oceni ovaj blog
Jeste, rekoh koliko juče da me i samo njeno veselo prisustvo ispunjava i čini da se osećam bolje. Jeste to neka "sasvim posebna ljubav", jeste taj čupavi stvor pun razumevanja za koješta, jesu njene pametne okice jedan od primera savršenstva prirode... Ali je i nedelja jedini dan kada ne radim, dakle mogu da se izlažavam i dremuckam koliko mi je volja. Pardon: mogla bih da komšija nije smislio da negde ide kolima jutros pre osam, a da pas čuvar iz njoj znanih razloga nije smislila da ga isprati! Kako? Pa lajanjem!
To "AV, AV, Aaaaaaaaav! " je trajalo i trajalo i ponavljalo se i ponavljalo sve dok (pre)bučan komšijski auto nije napustio našu ulicu! A pre toga se komšija "pakovao", dolazio, vraćao se, ubacivao u gepek još stvari... Mislim, neka radi čovek šta mu je volja, ali ne pred mojim (lajavim) psom!
Sve to sam posmatrala iz svog dvotrišta, zajedno sa Donom. Uspevala je da na kratko ćuti samo dok sam pored nje, postavljena tako da ima dobar pregled na komšijski auto, pogleda prikovanog za njega - da joj nešto ne promakne. Da nas je neko video, verovatno bi zaključio da nisam baš "svoja": u nedelju pre 8h u pižami stojim pored psa i blenem na ulicu . A kako drugačije da shvatim zašto se ludi pas toliko dernja?
Po odlasku komšije, kada je ponovo zavladao mir, vratila sam se u krevet. Bio je to samo pokušaj... jer se komšija, na moju veliku žalost, ubrzo vratio. Znala sam to po ponovnom: "AV, AV, AV, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAV", tako da sam odustala. I izašla iz kreveta oko 8:15 kad i inače ustajem u danima kada idem na posao.
Uzmem njenu činiju, sipam klopu, gurnem u mikrotalasnu, nahranim ribice... i sve po redu.
Spavaću sledeće nedelje .

Da joj nešto ne promakne:

Pošalji "Druga strana" na Facebook Pošalji "Druga strana" na Google Pošalji "Druga strana" na My Yahoo! Pošalji "Druga strana" na Live Pošalji "Druga strana" na MySpace Pošalji "Druga strana" na Twitter Pošalji "Druga strana" na Digg Pošalji "Druga strana" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. LJILJA MMM (avatar)
  hahahahaah standard...... nsvašta s tobom...pa zar da propustiš komšijin odlazak negde
  Mogu da zamislim kako ste lepo izgledale ....mislim, sasvim opušteno i prirodno
  Trebala si je uvesti u kuću....spavala bi ...valjda
 2. smeh (avatar)
  Citat Original postavio LJILJA MMM
  hahahahaah standard...... nsvašta s tobom...pa zar da propustiš komšijin odlazak negde
  Mogu da zamislim kako ste lepo izgledale ....mislim, sasvim opušteno i prirodno
  Trebala si je uvesti u kuću....spavala bi ...valjda
  Ma ne vredi! Kad je tako nešto okupira u stanju je da laje sa prozora!
  Osim toga... u fazi je linjanja - ispada joj poddlaka (juče sam je malo češljala, koliko sam uspela da je 'fatam po dvorištu - napunila kantu za đubre onim što je poispadalo, ali ima još dosta) pa bih se još i gušila u tome.
  Čari pseće ljubavi
 3. 123loncar (avatar)
  čuva te !
 4. Nao (avatar)
  Bas je cakana
 5. smeh (avatar)
  Citat Original postavio 123loncar
  čuva te !
  Ma da. Da ne spavam previše. Ni ja ni komšiluk.
 6. smeh (avatar)
  Citat Original postavio Ninel
  Bas je cakana
  Jeste.
  I ne bi verovala koliko je toga svesna!
  A kad se za nekog "zalepi" - teško njemu (sinoć mi bila drugarica, nije mogla da mrdne od nje).
  Ma, pitajte Ljilju!