Tvorac paradoksa ili njegovo dete

Danas sam ustao jednoj gospođi u autobusu. Bila je pomalo iznenađena, ali tapnuo sam je rukom po ramenu i rekao: “U redu je.” Potom sam je zapitao da ona sada ustane meni. Ona se nasmešila i rekla: “U redu.” Da li sam ja tvorac paradoksa ili sam njegovo dete?

Kad mi se jednom pevac digao na plaži, a ja mislio da cela plaža bulji u mene, i prišao sam šanku i zamolio barmena da mi dâ led da sipam u gaće. A on mi rekao: “Ma šta ti je? Ništa se ne vidi.”

E, da, nadam se da niko od vas još nijednom nije upao u bunar, a onda prdnuo od straha... od odjeka bi moglo svašta da se desi u centru Zemlje i da ozbiljno ugrozi putanju Zemljine kugle...

Ma vežbam monolog. Ja sam vam kralj provokacije i najintrigantnijih tema.

Kad sam bio sa jednom u pozi 69 i ona kaže (a to je bilo 90-tih): “Znaš da je inflacija 900000 % mesečno?” Ja je pitam: “Odakle ti to?” A ona kaže: “Viri ti komad novina iz dupeta.”

Prodajem maglu i hvatam zjala! Će kupiš malo? A usput nahvatam i mindžu od neke Radodajke Tucković. I kažem joj: “Ja sam Tucko Bušović; ne Bušić, jadna ne bila, no Bušović.” Ha ha ha... Kako sam je slagao. Ja sam Tvrdojko Polugić.

P.S. Fali mi 20€ da kupim čamac na Petrovaradinskoj Adi. Da li bi mi neko dao taj novac ako mu iznajmim ženu na neodređeno vreme?
 
Evo mene opet!
I krenem da čitam i oduševim se iz momenta; kakav lep gest, ustao gospodji u autobusu...Te se stvari
na drugim mestima podrazumevaju, kod nas su pažnje vredne...i onda....:roll:
Da si Tvorac paradoksa....jesi, vala. I originalnosti, to smo već utvrdili.

E, pare nećeš dobiti za te namene, bar ne od ženskog dela čitalaštva.
:cmok2:
 

Back
Top