Četiri drugarice - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Četiri drugarice

Oceni ovaj blog
Bile jednom četiri dobre drugarice. Jedna od njih je organizovala doček Nove godine kod sebe, a ostale tri su joj došle na proslavu, odnosno neku vrstu devojačkog dočeka. Donele su poklone i, između ostalog, po jedan buket cveća. Dva buketa su ostala čitava nakon što su stavljena u vaze. Ali treći buket se osušio čim je stavljen u vazu. Ispostavilo se, nešto kasnije, da je njena treća drugarica tog dana imala menzis.

Setim se ovom prilikom i mog slučaja. Jedna od mojih devojaka imala je menzis a da ja to nisam znao. Ljubio sam joj bradavice, naišla je njena sestra i prekinula nas u tome, i kad sam otišao kući u roku od pola sata telesna temperatura mi je rapidno porasla. Sa ovim stvarima nema šale.

Naime, kad žena ima menzis ne bi trebalo da sprema hranu niti da ima bilo kakve intimne odnose sa muškarcima. Za vreme ciklusa, i koža i znoj žene luče otrovne materije opasne po zdravlje.

Menzis je opasan po zdravlje! Muškarci, volite svoje žene, ali praktikujte sexualni post kada žena ima menzis, baš kao drevni narodi.

E ovo je legenda. Još ne vidjeh ovakve ženske budale. Jedno je sigurno: likušu treba zaštititi zakonom kao ugroženu vrstu, pa poslije predstaviti u muzeju voštanih figura Madam Tiso, zajedno sa svim njenim sabranim djelima. Mada mislim da me plagira.

Neki dan sjedim sa kolegom, koji ponekad posjeti ovu stranicu, i sasvim slučajno, onako u priči, pomenusmo ovu žensku. Čovjek se ispovraćao po onome što ona prosipa iz sebe. Kaže stidi se što je muškarac kad pročita ludilo koje ona ispoljava. Veli da ne može vjerovat da ovakva ženska uopšte postoji. Kad bi đavo upao u bunar zajedno sa njom osijedio bi od muke. Uzgred, molim da se ovaj komentar ne shvati kao provokacija, jer nemam namjeru da polemišem sa likušom, već samo kao uzgredna opaska.

Pošalji "Četiri drugarice" na Facebook Pošalji "Četiri drugarice" na Google Pošalji "Četiri drugarice" na My Yahoo! Pošalji "Četiri drugarice" na Live Pošalji "Četiri drugarice" na MySpace Pošalji "Četiri drugarice" na Twitter Pošalji "Četiri drugarice" na Digg Pošalji "Četiri drugarice" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. coviax1 (avatar)
    Koja ti je to komšija?Neka nenadebiva?Daj je ovamo da je nenadebemo...:D