oblaci - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

divilac

oblaci

Oceni ovaj blog
Uvek sam se pitao šta se dešava sa suncem kada ga zaklone oblaci.I danas sam gledao u tom pravcu, skoro obnevideo.Kao prvo, nisam mogao verovati da toliko pčela može biti u jednoj bašti.I pitam se, zašto se ne vuku u svoje košnice kad se sprema kiša.Šta njih briga šta ja radim i zašto.Da li gledam oblake i sunce, za koje ne znam šta se sa njim dešava, kad se ispred njega načoče.I gde bih došao pametan , da se sa svakom pčelom stanem raspravljati, kao sa oblakom što ne mogu, jer on ne zna pričati.
I sunca stvarno nema dugo a mora da je tu negde, jer ni od oblaka nije jako hladno.Znači da i njih greje.A trava nije ni malo manje zelena kad oblaci naiđu a sunce im se mora skloniti.Samo mi se čini da je malo kočopernija.Dođe mi da je pokvasim, ali neću da kiša pomisli da sam lud.
Ovako se može i bos hodati, ali ne po ravnim tabanima, zbog neravne zemlje.Ne one loptaste, već ove grbave, travnate.Stopala bi se tako jako izgnječila, pa bi bila nepogodna za hodanje.Baš me briga, ja nemam takva.Moja su kriva.
A ovi oblaci odneli sunce a kišu ne ispuštaju da mi noge opere, da se ne moram truditi.Inače sam čist.Duša i telo, to je u kompletu.
A šta se dešava sa suncem kad ga oblaci zaklone?Jel se ono s njima prepire, pa zato grmi?I psi se onda plaše jako, iako nisu grešni da ih grom ubije kao onog što mu je bila dovoljna višnja da se pod nju skloni, nego on hoće baš pod orah.Onaj najveći.Al se zasvetlio!Ipak mislim da je ostao živ, jer se ne sećam da sam za njim tugovao.Mora da je živ a samo malo je svetlio.
Znači, sunce mora da sija i iza oblaka, jer kako bi avioni videli put kojim treba da lete.
Znači, verovatno su svi ti pasji strahovi od grmljavine, neosnovani.
Svađa oblaka i sunca manje je opasna od ljudi.....koji se svađaju.

Pošalji "oblaci" na Facebook Pošalji "oblaci" na Google Pošalji "oblaci" na My Yahoo! Pošalji "oblaci" na Live Pošalji "oblaci" na MySpace Pošalji "oblaci" na Twitter Pošalji "oblaci" na Digg Pošalji "oblaci" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari