kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,, - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

red riding hood

kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,,

Oceni ovaj blog
Ne skodi znati
Kako privući novac
Polje novca se nalazi u oblasti na jugoistoku vašeg životnog prostora kao celine i kao delova. Ovaj pravac donosi rast, napredak i bogatstvo.

Ukoliko nedostaje, ravnotežu ćete povratiti tako što ćete zid obojiti u jasno zelenu boju ili postaviti veliku biljku. Možete i da okačite ogledalo tako da se biljka ogleda u njemu i stvara efekat bašte. Setite se da se biljke ne stavljaju u spavaću sobu.

Da biste privukli stalni priliv novca u kuću, poželjno je da u jugoistočni sektor stavite vodene simbole, koji sugerišu prisustvo vodene energije. U dnevnoj sobi možete koristiti slike i fotografije na kojima su prikazani vodeni pejzaži. Takođe, možete osmisliti dekoraciju ovog polja uz pomoć tamno plave i crne boje.

Smatra se da vodopadi prave milionere. Osim slika sa vodopadima, možete staviti akvarijum sa ribicama. Ali, poslužiće i posuda od keramike ili porculana u kojoj se nalazi samo voda. Mini fontane su, takođe, povoljno rešenje.

NIKADA NEMOJTE stavljati vodu u spavaću sobu. Možete izgubiti novac, možete imati probleme u ljubavnim odnosima.

NIKADA NEMOJTE postavljati vodene aranžmane s desne strane vrata (desna strana kad gledate napolje). To donosi prevaru , najčešće muškarca.

NIKADA NEMOJTE postavljati simbole vodene energije ispod stepeništa. Loše se odražava na finansijske prilike dece u porodici.

Osim ovih energetskih simbola možete koristiti i sledeće.

Tri novčića različitih oblika sa otvorom u sredini a povezani crvenom trakom se smatraju veoma srećnim simbolom. Najbolje je da ih nosite u novčaniku. Mogu se kupiti u kineskim prodavnicama u Beogradu.

Napravite svoj brod bogatstva. Kupite malu maketu broda i okačite nakit (može bižuterija). Ovakav brod se može postaviti pored ulaznih vrata tako da uplovljava u sobu.

Tronoge drvene žabe sa novčićem u ustima su najčešći simbol i mogu se naći u Indijan šopovima koji su prisutni u svim našim gradovima. Postavlja se u jugistočni ugao, odnosno oblast. Možete ih koristiti za dekoraciju i u kući i u kancelariji.
ovo sam kopirala na svoj blog kako bih bez previse kopanja tu uvek imala ovaj tekst da se podsetim,a mozda jos nekome pomogne.

Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na Facebook Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na Google Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na My Yahoo! Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na Live Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na MySpace Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na Twitter Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na Digg Pošalji "kopiran tekst ,,Feng shuijem do novca,," na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  Hvala !
 2. Valeria (avatar)
  Mantra za privlačenje novca:

 3. red riding hood (avatar)
  123 loncar,nema na cemu
  Valeria,hvala nadam se da radi,pa cemo se svi ovde opariti
 4. acca (avatar)
  Ako kod koga uspe neka se javi