Prostitutka & brak & mrak - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Prostitutka & brak & mrak

Oceni ovaj blog
Da li biste oženili prostitutku? Dokazano je da neće nikada prevariti muža, jer se zasitila muškaraca? Samo da bude čista i zdrava.

Ne znam, nisam siguran da bih mogao da oženim klozetsku šolju, jer muškarci koji se istresaju u nju upravo je tako doživljavaju.

Muškarci bi se vrlo rado qrrvali, ali niko neće da im plati. E nije, nego da bi se qrrvali mora da im se digne, a ženama ne mora.

A da li bi se prostitutka udala za mene? Ona ne vrišti dok se tucca, ona se tucca i maže nokte.

Ne znam da li ste znali da su se prostitutke u Veneciji u srednjem veku držale 10-ak dana u svinjcima ne bi li se navikle na raznorazne smradove.

Ja bih oženio i Marsovku ako je volim. Ljubav je jedini razlog koji treba da se vrednuje, a jedino pitanje koje bi imalo smisla bi bilo: da li biste stupili u brak bez ljubavi?

Ali ponekad sujeta ume da bude jača od ljubavi.

Ljubav je bekstvo od beskonačnosti prostora i vremena vezivanjem za nešto ili nekoga i ništa više od toga. Precenjena je.

Žalim ceo slučaj i gubim enormne količine sopstvene bioenergije na žaljenje koje niko ne traži. Ili to kažem onako, reda radi; jer čovek sam sad... pa ko zna kad. Mućnite malo više glavom. Ojha!

Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na Facebook Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na Google Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na My Yahoo! Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na Live Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na MySpace Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na Twitter Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na Digg Pošalji "Prostitutka & brak & mrak" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. coviax1 (avatar)
    Pa,komšija,mućkam glavom ebote-u srcu mi Bosna -u glavi mi fosna-pa mućkaj ti,kud me nagovori blentu...
    Nemam mišljenje o qrvama,samo o ženama i njihovim izborima.Izbor profesije qrvanje je opasan po ženu,ali i po muškarca koji izabere tu profesiju.Profesionalno iskrivljenje psihe ostaje veoma dugo-godinama i to valja imati u vidu.
    Upotrebljivost qrvanluka od korisnika baš i nije nešto kreativna...Samo podsećam da tu ničeg romantičnog....