mazohizam ili kako uci u EUtanaziju - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Trinito's blog

mazohizam ili kako uci u EUtanaziju

Oceni ovaj blog
kako nazvati to ,a ne reci mazohizam. kako nazvati ofucanu floskulu, Evropa nema alternative? nikako drugacije nego mazohizam, taman da podignes gace, a oni kazu , ima jos i tako u nedogled i Srbija ponosno spusti gace da je kara ko hoce u stilu j..i i prolazi. dokle?

Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na Facebook Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na Google Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na My Yahoo! Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na Live Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na MySpace Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na Twitter Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na Digg Pošalji "mazohizam ili kako uci u EUtanaziju" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gost 198065 (avatar)
  Ajde mani se.

  A gde si?

  I koji moj se toliki srbi sramote fakta da su u evropi? Gde bi da si? U tunguziji? U bušmanskom plemenu? E, pa, sorry. Indoevropejac si, iz plemena slovena i srodnik germana od kojih ti se toliko bljuje. Ma koliko ti se s.ralo od te istine, tvoja je sudbina vezana za njihovu.


  Ima mnogo čeg što je tu diskutabilno, i od čega se, da prostiš, s.ere i meni. Ali, ja sam to uvek gledala kao zlo koje s njima delim; pre nego fakt koji me [I]od[/I] njih deli.

  Jer, za.jebi sad tu pozivanje na 300 miliona rusa - koji su evropejci više od tebe, verovatno. A ako ti uzmem ruse, na koga ćeš se, u svom pravdoljubivom gnevu, uopšte pozivat?

  Onda ti ostaje samo svetla istorija; koja i nije bila taka dok nije potpala pod uticaj bizanta; i koju su urnisali turci tokom pet vekova - što je, hteo il ne hteo priznat, sramota koja se malo kojem [I]evropskom[/I] narodu dogodila ikada.

  Ono, da budu pod osmanlijama pet vekova?

  Ako ćeš mi reć da su i [I]mnogi drugi[/I] bili pod [I]ostalima[/I] i duže; možemo i o tom razvit raspravu, ako hoćeš; mada verujem da bi te sadašnjica očas pojela.

  Po meni, ja se ne uznosim mitovima ovoga naroda koji je u porazu našao utehe za svoje ropstvo; već se sramotim vitezovima koji su, onomad, bili više evropljani nego bi i najozloglašenija politička stranka danas u zemlji srbiji mogla da se podiči; i onda pali, [I]poraženi.[/I]

  Kad bi ovaj narod bio u stanju shvatiti pojam svog [I]poraza[/I]; možda bi u tom slučaju mogao razumet poraze ostalih.

  I trpeljivije sudit.

  Dokle god nije tako, ti govoriš o kiselom grožđu.

  O Ezopu, znaš?
 2. Trinito (avatar)
  o Ezopu znam,oduvek me odusevljavala ona scena sa gavranom koji peva i komadom mesa i lisicom kad lisica kaze gavranu ,gavrane, gavrane svega imas a pameti nemas. nista licno.
  . O Ezopu znas?