Pasoš - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Pasoš

Oceni ovaj blog
Sreće Pokrivenošijanka Gološijanku i kaže joj da se jedan pevac zaljubio u nju. A Gološijanka pita Pokrivenošijanku: "Ko ko ko ko ko ko ko ko" A Pokrivenošijanka kaže: "Ko ko ko da-a-a!"

Zanima me sledeće. Kada bih bio na granici između Srbije i Mađarske, ali ne na graničnom prelazu, nego ovako, negde bezveze, na nekoj njivi, i vidim tu neku Mađaricu (a jako mi se sviđaju Mađarice), iscimam je da je tuccam ili da mi popuši, s tim da ne prelazimo tu imaginarnu liniju razgraničenja, već da ja stojim u Srbiji a ona u Mađarskoj, i da samo moja kitta i njena glava ili duppe prelaze tu neku opet imaginarnu vazdušnu liniju, da li bi mi u toj situaciji trebao pasoš?


Ako me žališ
kad me vidiš s račićima
iznajmi mi za dž
apartman u Bečićima

Ako me žališ
što jašem divlju svinju
iznajmi mi za dž
apartman u Ulcinju


Ja ne plaćam boravišnu taksu na trafici, jer sam pirat, a i ne boravim u trafici; osim ako mi ispadne grafika iz trafike, pa se pitam kako da je vratim nazad. Onda donesem devojci koja radi u trafici mobilni WESSELLI CENTAR - WC, jer ga nema na radnom mestu. Ha ha ha... Je6eš durex, poštuj samo i jedino prirodni zakom. Ja nikad nisam prao noge u čarapama, ali ni u prljavom i zarđalom lavoru. Kontaš?

Ko je legenda? A ko najprva i najglavnija budala sveta? Ja se ne takmičim, jer sam najružniji i najgluplji, a ispod časti mi je da pravim grupe po FB-u i molim nepoznate ljude da se učlane i da glasaju...

Ljudi, sve vas volem, bez obzira što vas ponekad zezam i navodim na to da vam se izvrne utroba i da vas stomak zaboli od smejanja, da vam se mozak prospe kroz nozdrve, a creva ispadnu kroz ljubu, prdon, pardon, bulju... Ojha!

Pošalji "Pasoš" na Facebook Pošalji "Pasoš" na Google Pošalji "Pasoš" na My Yahoo! Pošalji "Pasoš" na Live Pošalji "Pasoš" na MySpace Pošalji "Pasoš" na Twitter Pošalji "Pasoš" na Digg Pošalji "Pasoš" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Tol (avatar)
    Sjajno!...Volimo i mi tebe takvog maštovitog, opterećenog pasošima i MAdjaricama
  2. coviax1 (avatar)
    Komšija,ebeš Mađarku-čuvaš zdravlje,ako j dotkorica (mora da si se sa sekam igrao mali dotkola...),
    a za nas,publiku (malobrojnu,ali svcku!ha) ne brini-nama s tobom fajn...