Opera “Toska” - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Opera “Toska”

Oceni ovaj blog
Juče uveče Novi Sad je bio jedini grad u Srbiji koji je direktno prenosio operu “Toska” na video bimu na centralnom gradskom trgu, sa još 40-ak evropskih gradova. Bilo je lepo, ali i nemoguće biti na jednom mestu, od silnog duvanskog dima... Kuku lele, koliko ljudi, kako veli jedan pravoslavni monah, kadi usta đavolu...

Evo jutros, nakon solarne joge, dok sabiram utiske, videh negde na ulici MuDda i DaMmu... Kada MuDda na ulici ugledaju samu DaMmu, onda MuDda napadnu DaMmu, te se DaMmu premetne u MuDda, a MuDda se premetnu u DaMmu. Ni dame više ne idu same, a mudda idu u paru, uz gospodara karru.

Dok je Tito bio živ niste smeli ni da prdnete, a sad serete li serete... lele... Usraćete pandura, blago li se vama. Sreća da je bezvlašće, pa za takvu gadost ne možete odgovarati. Nego, obavezno mu se i popiškite u usta da dečko dobije kompletan servis.

Nije da se slažem 100% sa ovim, ali čisto da dodam. Devojka koja menja puno momaka je qrrva, a dečko koji menja mnogo devojaka je frajer. Pitate se zašto? Evo objašnjenja. Ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju svaki ključ otvori je loša brava.

Kad budem uhvatio goluba koji mi sere na prozorski banak - očerupaću ga kao kokoš... ko ko ko da-a-a...

Pošalji "Opera “Toska”" na Facebook Pošalji "Opera “Toska”" na Google Pošalji "Opera “Toska”" na My Yahoo! Pošalji "Opera “Toska”" na Live Pošalji "Opera “Toska”" na MySpace Pošalji "Opera “Toska”" na Twitter Pošalji "Opera “Toska”" na Digg Pošalji "Opera “Toska”" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. coviax1 (avatar)
  Komšija,a kad uhvatiš pevca za vrat,gledaj ga u oko i objasni mu da ne turanos svuda..;).
 2. lejla.al.dbuni (avatar)
  "Ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju svaki ključ otvori je loša brava."

  Relativan zaključak.......
  Poenta je,zapravo,da ključ ne bi imao nikakvu upotrebnu vrednost da ne postoji brava...
 3. Tol (avatar)
  Sve ima svoju zvrčku i "tanta za qqriq "