Reakcija (I) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Ljubav prema mudrosti

Reakcija (I)

Oceni ovaj blog
[SIZE="3"]Svaki doživljaj ili događaj u našem životu ima svoju lekciju. Koliko ćemo biti u stanju da je uočimo, shvatimo i savladamo zavisi od naše reakcije.

Pošalji "Reakcija (I)" na Facebook Pošalji "Reakcija (I)" na Google Pošalji "Reakcija (I)" na My Yahoo! Pošalji "Reakcija (I)" na Live Pošalji "Reakcija (I)" na MySpace Pošalji "Reakcija (I)" na Twitter Pošalji "Reakcija (I)" na Digg Pošalji "Reakcija (I)" na del.icio.us

Ažurirano 27.08.2017. u 01:42, autor: sofija06

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  : "A mudrost odozgo je najpre čista, zatim mirna, umerena, pomirljiva, puna milosrđa i dobrih plodova, bez pristrasnosti i licemerja."
  Ovo ne samo da je korisno za svakodnevni život i zdravo već je to ono što pabirčimo u ovom svetu i za večnost spremamo"jer večni ste onoliko kolliko večnih istina spoznate" napisah kao razmišljanje i rezime jedne svoje pesme.
  Kao i obično,lep i jasno,napisano Sofija
 2. Aribi (avatar)
 3. Storm+y (avatar)
  Divno Sofija! Zadivljuje me kako kroz Tvoje postove zapravo postajem svesna svojih spoznaja i novonastalih nivoa sopstvene ličnosti, čije mi postojanje nije dopiralo do svesnog nivoa, sve dok nisam pročitala Tvoje "objašnjenje". Iako je sve to bilo negde duboko u meni. Tvoja pomoć u našem vlastitom sazrevanju i omudrivanju je neprocenjiva! Hvala!
 4. sofija06 (avatar)
  Hvala svima od na velikodusnom priznanju. Cast mi je prihvatiti tako iskrene pohvale. Svrha mojih tekstova i jeste da budu od koristi, pa me neizmerno raduje kada cujem da uspesno obavljaju svoju funkciju. Meni samoj je spoznaja koju sam ostvarila dugogodisnjim intenzivnim traganjem dosta pomogla. Zato i nastojim da je podelim sa svima onima koji se kao i ja nalaze na putu vlastitog usavrsavanja.
  Jos jednom hvala Vam sto mi dajete do znanja da pronalazite tekstove korisnim.