Kondilotekarka i dželatajc

Učlanjuje se tip u Biblioteku. Bibliotekarka ga pita šta je po zanimanju, a on joj odgovara: “Dželat.” Aha ha ha...

A nije joj odgovorio kako pogubljuje ljude.

Gušenje: obmotavanje pevca oko vrata. U nekim situacijama dolazi do lomljenja vratnih pršljenova, ređe do pucanja kičme po dužini.

Malj: udaranje pevcem po glavi. Prvi udarac nije uvek smrtonosan, tako da se preporučuje mnogostruko udaranje pevcem po glavi.

Mašinobuljajc: čučnjevi prilikom kojih se bulja nabija na nos žrtve i dolazi do gušenja usled crevnog plina.

Nakon pauze u trajanju od dva minuta, kondilotekarka je upitala dželata kako se postaje dželat, koju školu je neophodno svršiti i da li je moguće to zvanje nategnuti svršavanjem ubrzanog konqrrca, prdon tečaja.

Dželatajc se pošteno naprdio pre nego što je svoje naprdnuće, prdon, nadahnuće, prosledio kondilotekarki : „Damu kao što si ti moguće je osposobiti za dželatatajca... ajca cajca... ajc ajc ca... samo pod jednim prduslovom - da nabaviš pevca i brzopotezno ga prišiješ da bidne spreman za akciju!“

Kondilotekarka: Ja trenutno nemam novaca za konqrrac, prdon tečaj.

Dželatajc: Nemas problemus, radićeš kao pripravnikus. Dovoljno je da nabudžiš međunožnu jadu sa dva-tri zuba u vaginajcu i samim tim posedovaćeš opasnu alatljiku.

Kondilotekarka: To mi se baš 'đa, samo me još interesuje šta će da bidne moj prioritetni zadatak.

Dželatajc: Tvoj najglavniji zadatak jeste priprema za pogubljenje u vidu skraćivanja prstiju; nabudženom jadom to ćeš jednostavno rešavati.

Da li je posao dželata isplativ i da li su Kondilotekarka i Dželatajc ugovorili svoju prvu zajedničku tezgu saznaćete ako se upišete na tečaj.

P.S. A šta ako nabudžena jada ispada... iz ležišta?
 

Back
Top