Bibliotekar & Cicojka - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Bibliotekar & Cicojka

Oceni ovaj blog
Nikad manje sexa, nikad više priče o sexu... i virtualnog sexa…

U viktorijanskoj Engleskoj su se svi tuccali kao blesavi, ali su svi pričali kako se niko ne tucca...

U naše vreme se malo ko tucca, ali svi pričaju kako se tuccaju kao blesavi...

Svi nešto nadrndani... i sami... više vole da pišu o seksu nego da ga upražnjavaju.

E, sad, ja to ne razumem... Nešto mi tu ne štima...

Vama?

Tip srednjih godina, iskusan, prevejan, premazan svim bojama, opasan, poznaje ljudsku psihologiju i obilato je zloupotrebljava, sedi na klupi, čeka autobus i ne daje ni pet para za to što pored njega sedi jedna zgodna ženska njegovih godina, anoreksična, seksualno dezorijentisana i isfrustrirana. Ne, on bez trunke morala i griže savesti daje savet mlađem prijatelju razgovarajući s njim preko mobilnog telefona; on mu se žali da ne zna kako da smuva jednu ekscentričnu devojku. A “naš” junak mu veli...

Mislim da shvataš o kakvom tipu devojke je reč. Ona je povučena, bila je relativno dobar đak, ali ne najbolji; ćutljiva je, retko kada popije i retko kada povuče dim cigarete, gotovo potpuno introvertna, čak pomalo i socijalno-fobična, depresivna, te kao takva nikada nije imala dečka, a kamoli seks. Ona se čudno oblači, jer obično njeni roditelji nemaju para, tako da ona nikada nije išla na školske izlete koji nisu bili obavezni, a na maturskoj večeri se nije ni pojavila. To niko nije ni primetio. Ima tek nekoliko retkih prijateljica sličnih njoj ili pak nijednu; druži se samo s rođacima. U biti ona nije ružna, iako je takvom okolina smatra, niti je toliko nestrastvena koliko se takvom pokazuje. Naprotiv, to je žena koja iznutra kipti od uspaljenosti i neostvarenih želja, koju strah koči da se isprazni, da vrisne, opsuje, svrši, eksplodira...

Takve su sjajna poslastica za prefinjene perverznjake. One obično rade kao učiteljice, šalterske radnice, ili u prodavnicama kao kasirke, pošto su matematički revnosne. Neke od njih, onaj najdepresivnij sloj, rade kao krojačice, ili za trakom u nekoj fabrici. One se muvaju vrlo lako, iako naizgled to izgleda nemoguće, pošto se mršte kad im priđeš. Uvređene su tvojom “prljavom muškom pojavom”, koja ju je zapostavljala svih prethodnih godina, i sada se pojavljuje, tu, pred njom, da je zajebava. No, već nakon drugog-trećeg puta, one stiču poverenje u tebe i u njima se rađa zrno samopouzdanja. Uz nekoliko prikladnih komplimenata ona je tvoja.

Ako uspeš da je poput pauka odvučeš u svoju mrežu, nakon što si je izveo na večeru i nakon čega se osećala kao princeza, iako ste jeli samo ćevape s lukom, one će skinuti svoj zacementirani junf isto veče, potpuno zaljubljene u tebe do ušiju, do bolesti. Bitno je da prebole prvi nežni poljubac, koji je ključaonica za vrata hodnika do glavne odaje. Tada im možeš raditi sve što ti padne na um. Obožavam ih dok drhte kada ih skidam, posebno kad kriju grudi, a ja im grubo svlačim gaćice iza kojih se nalazi još neosvojena utvrda.

Desi se da je poneka “impotentna” od straha (klitoris joj se podvuče), suva kao barut, tako da je bolje da je pričom o ljubavi prema njoj potpuno opustiš i dugo je ljubiš po usnama i vratu. Moraš je tešiti da je neće boleti, posebno ako se opusti i ako joj se sviđaš. Napravi se tužnim i optuži je da joj se ti sigurno ne sviđaš, čim se tako ponaša. Onda će ona da stekne “hrabrost” i još će sama da preuzme inicijativu, tako da će te povući na sebe, kao da si plišani meda. Tada ćeš da vidiš kakva se zverka u njoj krije. Izvadi prangiju i ožeži, svršavajući gde god stigneš i kad god to želiš. Prijatno.

Kad je završio razgovor, ženska pored njega nije mogla da odoli a da mu ne kaže: “Toliko gluposti na jednom mestu odavno nisam čula. Da te pitam nešto: na kom šalteru ti radiš?”

A on joj bez premišljanja odgovori: “Ja radim u ludnici kao bibliotekar ludničke biblioteke.”

A ona njemu: “Poljubi me u razdeljak.”

A on njoj: “Da-a-aj!... Da-a-aj!... Da-a-aj!...”

I ona, koja ne spada u ovu kategoriju, odluči da mu se dâ.

I ne samo to. Zaposlila ga je u svoju firmu kao šefa jednog veoma važnog sektora. Tako da više nije imao pravo da se pita zašto muškarac ne može da dobije posao preko pevca ili da napreduje u karijeri, a žena može preko cicojke. Njegova Cicojka i njena picojka ubedile su ga da može.

Čiča miča i gotova priča. Ko ne veruje pod nos mu babina piča. Ha ha ha...

Perverzione-e-e...

Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na Facebook Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na Google Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na My Yahoo! Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na Live Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na MySpace Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na Twitter Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na Digg Pošalji "Bibliotekar & Cicojka" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Hej OB.ovo je majstorski napisano
  i znaš šta ,..verijem da je istina
 2. lejla.al.dbuni (avatar)
  "Nikad manje sexa, nikad više priče o sexu... i virtualnog sexa…
  U viktorijanskoj Engleskoj su se svi tuccali kao blesavi, ali su svi pričali kako se niko ne tucca...
  U naše vreme se malo ko tucca, ali svi pričaju kako se tuccaju kao blesavi...
  Svi nešto nadrndani... i sami... više vole da pišu o seksu nego da ga upražnjavaju.
  E, sad, ja to ne razumem... Nešto mi tu ne štima..."  Ajaoj,Ordy...đe nađe da me ovako sanjivu rasplačeš,dečkonjo bwee!  E, takvog te voleeem!....
  Ovakve tvoje priče obožavam...za napisano,čista desetka !
  Osveži mi ovaj dan,dečkonjo pametni....
 3. Tol (avatar)
  Meni ovo liči..na meni obožavano bitje sa planete Mar..n ....
  dobra ti ova iz NOB-a
 4. Ordačni Bužap (avatar)
  :super:
 5. DUNJA W (avatar)
  Kakva sjajna prica,procitah je u jednom dahu,zao mi sto nema nastavak..Ili ima?
 6. Ordačni Bužap (avatar)
  Na žalost, nema... ali biće sličnih...
 7. lejla.al.dbuni (avatar)
  Zaboravih da dodam,Ordi..
  Za Cicojku si savršeno dao opis žene,tipa usedelice...
  Njen portret je odlična kompilacija nekih crta ličnosti ovakvog ženskog profila.

  Rekoh,već...pametnica od dečaka si ti (kad odbacimo tvoju povremenu "pornografsku stranputicu" u sjajnim postovima.

  Za mog dečaka.......

  I piši,samo piši...imaš poseban "ugao gledanja na svet".

  A u RL...znam da si još transparentniji !
 8. Ordačni Bužap (avatar)
  Ada čuješ. Ma ja sam ti kao sa druge planete. Kažem ti malo je falilo da uđem u "Veliki brat", ali nisam u zadnjem momentu zbog psovki na "Dvoru", a ja sam "užasno bezobrazan"... :rida: