Japi & free love - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Japi & free love

Oceni ovaj blog
Žali mi se jedan poznanik - japi koji radi 24/7 i nema vremena da juri ribe kako često “zakupi” termin za masažu, i za 50-60 € ide kod prelepih mladih devojaka u salon. Za te pare dobije veoma slabu uslugu. Devojke rade i sexy su, ali od profesionalizma i dobrog sexa nema ništa. Ofrlje ga odrade, nemaju iskustva itd. Kasnije mi je rekao da za 1000-2000 dinara od onih kraj mosta dobija extra uslugu, samo što su sve izraubovane i ružne. Ali, je6i ga, njemu odgovara. Na kraju mi je rekao da se žale gospoje kraj mosta da je sve više travera koji im uzimaju posao i što je najgrđe imaju mušterije - povratnike. Pa sad ko može, nek mu je sa srećom, ali tako stoje stvari izgleda.

Ne znam baš da li je korektnije prema ženi imati ljubavnicu ili izdrndati neku qrravu. Mislim da je poštenije otići kod profesionalke, platiti i to je to. Stalno viđanje sa ljubavnicom može napraviti problem prema ženi.

Ko vam sve ovo kaže? Onaj što vam je pevcem pokvario frizuru pa sad nosite kapu i po najvećoj vrućini. On bar ima sliku, a vi svoju krijete u gaćama.

Pošalji "Japi & free love" na Facebook Pošalji "Japi & free love" na Google Pošalji "Japi & free love" na My Yahoo! Pošalji "Japi & free love" na Live Pošalji "Japi & free love" na MySpace Pošalji "Japi & free love" na Twitter Pošalji "Japi & free love" na Digg Pošalji "Japi & free love" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. coviax1 (avatar)
    A vidi tvoj ANTIFRIZ u avataru,komšija...
    Propustio si ŽURKU na filozofiji sinoć-bilo veselo...
  2. Ordačni Bužap (avatar)
    Baš mi je žao. Ali i nije s obzirom da mi sa 35-36 više nije do žurki, a i ne pijem ništa.