Oženjeni i neoženjeni - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Oženjeni i neoženjeni

Oceni ovaj blog
Nije lako onima što su oženjeni, ali ni onima što su neoženjeni. Oženjene kući čeka nadrndana žena sa usranim pelenama i pričom „Svi su se snašli osim nas“; ali čeka ga i ručak. Neoženjene ne čekaju ni pelene ni prazne priče; ali ni ručak.

Ima jedna izreka koja kaže: „Svi muškarci su dobili ono što su zaslužili. Ostali su neoženjeni.“

Šta ćemo kad ne znamo zašto smo ovde, kao golubovi koji su se izlegli iz jaja, a onda lete i misle da sve postoji zbog njih. I uvek biramo između dva zla. Da li odabiramo manje?

Kaže jedan moj kolega otprilike ovako. Moja draga ženica ima 122,74 kilograma bez odeće, a 124,72 kilograma sa odećom. Znači nosi tačno 1,98 kilograma odeće. Što znači da na sebe navlači 2 kilograma prnja. Pa je6em ti zimu! I ovakvu klimu! I ona umesto da nosi 1 kilogram prnja, sada opet nosi 2 kilograma.

A onda se setim, nekada davno, profesora (nastavnika) istorije, još u Osnovnoj školi. Direktorka imala oko 100 kilograma, došla na njegov čas, a on drži predavanje o rimskoj kulturi. I u jednom momentu, bez imalo blama i pardona, veli: „Deco, u Starom Rimu se mnogo pridavalo fizičkom izgledu. Muškarci su se trudili da budu razvijeni i lepo građeni. A žene su se trudile da imaju majčinski izgled, dakle da budu debele. A društvo se, generalno, trudilo da dobije idealne naslednike. Pa tako su bili uparivani mršavi muškarci sa debelim ženama i mršave žene sa debelim muškarcima. Matori i debeli senatori i patriciji ženili su mlade i mršave devojke, a prekaljeni relativno mladi mršavi vojnici plebejci ženili su matore i debele žene. I imali su lepu decu. A imperija im je trajala preko hiljadu godina. Šta mislite, deco, da smo sada u rimskom dobu, ko bi u našoj učionici bio najlepši?“ I onda kreću salve smeha i bojažljivi pogledi upućeni direktorki, kao i ogromne rumene višnje na njenim debelim obrazima. Ha ha ha. A posle časa on joj kaže: „Direktorka, vi baš imate lepu liniju“ A onda rukama vizualizira najveću lubenicu. Koji kralj! :D

Meni se direktorka baš sviđala. I tada su se u meni probudile simpatije prema elegantno popunjenim ženskim osobama. Maštao sam o tome kako živim u rimskom dobu i kako sam gladijator koji se udvara debeloj princezi; ma film u glavi, kad vam velim, 100%. Tada sam jedva radio sklekove na tri prsta i svršavao sedam puta na dan. :P

Izgleda da se vraćamo u rimsko doba. Sve je više, bogu hvala, BBW girls. Samo nam još gladijatori fale.

E, moj kolega, blago tebi kad imaš debelu ženu. Ma neka ti gura usrane pelene pod nos i zvoca po ceo dan. Mene je moja debela devojka ostavila zbog bezazlenog sms-a od bivše debele devojke. I sad kad god prođem pored njene zgrade i bacim pogled na njenu terasu, prepoznam sve njene gaće koje se suše na žici, a koje sam nekada jedva skidao sa nje. Prepoznajem ih po svim mogućim dezenima i bojama, ali i po tome što liče na jastučnice. O, Jelena, Jelena, srećo moja debela!

Ja volim i zimu, i prnje, i slaninu, i sneg, i inje, i svinje... i sve ono što ne može da me razdvoji od nje...

E bella, e bella, e bella signorina!

E bella, e bella, e bella svinjorina.

E, moja svinjorina... E, moj kolega... čuvaj to što imaš, jer tek kad izgubiš shvataš šta si imao. Ne ugledaj se na mene, jer ti je propast zagarantovana... i zavera skovana... ha ha ha... Vrh! :rida:

Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na Facebook Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na Google Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na My Yahoo! Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na Live Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na MySpace Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na Twitter Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na Digg Pošalji "Oženjeni i neoženjeni" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. nipikopolapafu (avatar)
  e ovo je blog )))) !!!!! i zabavno i poucno !!!!!
 2. lejla.al.dbuni (avatar)
  ..

  CARE !!!


 3. Ordačni Bužap (avatar)
  Sve vas volem. Živi bili.
 4. Tol (avatar)
  Joj...kako si šašav...ma genije

  eo da te želja mine: