Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

МАЧАК

Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ

Oceni ovaj blog
Чуо сам за случај, овде у мојој средини,
како је један локални функционер, иначе, средњошколац,
уписао неки приватни факултет....
И....елем, пошто је човек стално заузет,
којекакви састанци, ручкови, није био у могућности
да полаже испит, па је послао свог шофера
са службеним аутом, да оде на поменути факс,
како би професори човеку уписали оцену....
Мислим....не видим ништа спорно у томе....оцени...
ипак, човек је све уредно платио....
Јес. да се шушка, да је плаћено из општинског буџета....
али прави професор не проверава одакле је лова...
Глупих и нешколованих грађана има много.
Ко је био паметан и купио диплому на време,
тај је до данас могао и да докторира!
Шта ви мислите о приватним факултетима...?

Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na Facebook Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na Google Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na My Yahoo! Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na Live Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na MySpace Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na Twitter Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na Digg Pošalji "Приватни факултет или КУПОВИНА ДИПЛОМЕ" na del.icio.us

Ažurirano 07.05.2011. u 21:15, autor: МАЧАК

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. nesa973 (avatar)
  Privatni fakulteti rade za lovu tj.profit.Prema tome onaj ko da lovu mora da ima koristi od toga.......a znanje nije važno.
  Uostalom kod nas je stvorena jedna iluzija da su privatni fakulteti prestižni, i da zbog toga su svi genijalci koji ga završe.....uz naravno plaćanje istog.
  Bolje rečeno kupovanje diplome.
 2. coviax1 (avatar)
  Vi to otkrivate toplu vodu?Da se pridružim?
 3. SAMCRO (avatar)
  Privatni fakulteti su legalizovane institucije za prodaju diploma. Devedesetih si diplomu mogao da kupis na ulici ili na buvljaku, ali da se ne bi ciganisao sad lepo odes na privatni faksic, kao slusas neka predavanja, imas indeks u kome su sve devetke i desetke, k'o gospodin covek... A ako upises Megatrend, profesorka ce ti biti Ekstra Nena, a asistentkinja Natasa Bekvalac. Sta ces vise?
 4. 123loncar (avatar)
  .... dobra ova topla voda ...
  .... a štosu ti termalni izvori , za vas samo na privatnim fakultetima .. pa mislim, nije fer da zapostavljate te terme na institucionalizovano obrazovnim institucijama ... da znate samo kakva je topla banjska voda kod njih .. ej , tamo očas mož biti ne samo akademik il doktor nauka ; već i vladika ---- naravno , ako redovno plaćaš turističku naučno izabranu destinaciju ... ako uplate nisu redovne , dešava se da se čoveku oduzme zvanje ( mislim najuri se iz toplica i termalnih voda ) ... skoro se desilo to jednom vladiki .. osta čovek pored tolikih znanja i zvanja - neznabožac .. zli jezici tvrde da je tako milione evra i čisto zlato prištedeo bogu i sebi ... ma sve su to zli / istinoljubivi jezici što pričaju .... tako je to sa toplom vodom ! Pozdrav .. Idem u planine što belinom rude . Tamo nema tople vode i obrazovnih institucija ; sve pomrlo , a ono što je živo izbeglo u banjsko klimatska sveučilišta , tako da je tamo meka za vukove i medvede ( mislim ima na pretek bistre hladne izvorske vode ) ...
  Ažurirano 08.05.2011. u 16:31, autor: 123loncar