Majski mraz - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Tvrdojko Polugić

Majski mraz

Oceni ovaj blog
Da mi je neko rekao da će biti mraz u maju ne bih mu verovao.

Majska noć, a napolju mraz. Hladno mi je i setih se nečega od zimus.

Prozivale me neke gološijanke da sam deda, samo da bih im napisao „Yebo te ko te gleda“. Ma može da tucca deda. Ada ne znaju šta propuštaju. Ja kad ***** tresem se kao pas kad sere. Pa može da bude da (na makroplanu) tuccam kao pas, a pošto se tu stvara ubrzanje da bude da (na mikroplanu) tuccam kao komarac. E, sad, pas iz sebe izbacuje nešto, a ja u nju ubacujem nešto. On isteruje, a ja uterujem. He he he. Ali ne obećavam sex unapred, on se dešava spontano... Pa, sad, nisam konj da tuccam jednom godišnje; ili mačak , pa samo u februaru (veljači); mi kerovi tuccamo tokom cele godine, naročito kad je zima, da bismo se zagrejali...

Yebo te život koja zima vani... ma stani pani. A dve fufice sede na klupi iza katedrale. Kao, mi smo lude, naše sise i guzice na klupi uz studen gude, sise gude a guzice i gude i prde... I prdnem ja pored njih, kad ustanu one i zajedno prdnu. I prdimo u duetu, prozori se tresu i prave susedima štetu.

Odemo mi do Dunavskog parka, onako u duetu, opušteno prdeći na nervozne prolaznike. I prc... na zaleđeno jezero. Ja iskopam rupu u ledu, da ih impresioniram, da vide šta može deda od svog pevca i malo leda. I naguze se one, jedna sa jedne strane, a druga sa druge strane rupe. Pa ja zaperem pevca u ledenoj vodi, naravno kroz rupu, pa skontam da ih ima dve pa razbijem pevcem led i iskopam još jednu rupu; pa onda zaperem pevca u obe rupe, pa ih njime udarim u dupe. Hladno pevcu, ali zagreje ga njihovo dupe. Pa onda udri, pa udri, pa udri, prvo jednu, pa drugu, pa malo u jednu, pa u drugu rupu, pa onda malo u jednu, pa u drugu zimzelenu fuficu. Prvo ga zahladim u rupi, a onda zagrejem u njenoj rupici. Jado moj, tako se kali tucko. Napisaću roman „Kako se kalio tucko“.

I tako se mi udaramo, pa naiđu policajci, legitimišu nas, i napišu nam prijave. E, sad, ja ne znam da li su nam napisali prijave zbog toga što smo bili na ledu ili zbog toga što smo se prčili u parku. Tek, mene oteraju, a oni nastave da ih udaraju... malo pevcem, malo pendrekom... Jado moj... policijski pevci i pendrek-dildo-i postadoše istorupići sa mojim pevcem. Eto ti ga sad.

Setim se da su bile zimzelene fufice. Hm! Ha! Nemoj da mi neko kaže da ne znam šta sam oprčio. Ne znam ni ja. Ha ha ha.

Eh, da je sad februar ne bi mi bilo krivo što je hladno.

Pošalji "Majski mraz" na Facebook Pošalji "Majski mraz" na Google Pošalji "Majski mraz" na My Yahoo! Pošalji "Majski mraz" na Live Pošalji "Majski mraz" na MySpace Pošalji "Majski mraz" na Twitter Pošalji "Majski mraz" na Digg Pošalji "Majski mraz" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. coviax1 (avatar)
  Nojzac bez Pezosa kao evnuh...Ćao komšija...;)
 2. lejla.al.dbuni (avatar)
  Priča,zbog svog "adrenalinskog" sadržaja,može ravno na pdf. Erotike.
  Tamo imaš strastvene komentatore u velikom broju,Ordačni...preporučujem ti navedeni Forum!
 3. Ordačni Bužap (avatar)
  Aham... Bio sam tamo, ali sve mi brišu... :rida: