~ B O L ~ - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

cizmice

~ B O L ~

Oceni ovaj blog
“Izrazi svoju bol rijecima, bol koja ne govori gusi srce I ono mora da pukne” – Shekspir

Ono srce koje skuplja sovje boli I nama nekog sa kojim ga moze podijeliti, mora da prepukne. Boli treba podijeliti sa svojim prijateljima, jer se tako boli smanjuju. Isto tako I radosti se uvecavaju ako ih podijelimo sa prijateljima. Bol osvjeshcuje ljude I kazuje im da je zivot duznost I da nije zabava. Samo nas srodna bol rastuzuje I svako, zapravo place samo zbog sebe.
U bolu, covjek najbolje pokazuje svoju snagu I velicinu.
Kad covjek nebi mogao plakati poludio bi ili umro. Suze nijesu odraz slabosti covjekove, vec odraz onoga sto je dobro u njemu., bar u tolikoj srazmjeri kolike su suze velicine. Suze su poput oluje …nakon njih se bolje osjecamo. One su slatka prepustenost osjecanjima I nikada ne mogu da ponize covjeka. Naravno ne treba se prepustiti milini suza, jer one tada oduzimaju i hrabrost I volju …
Bol podstice ljude da m isle, a misao ljude cini mudrijim, a mudrost im omogucava da lakes mogu podnositi zivotne teskoce.
Sreca okuplja ljude ali ih mnogo cesce povezuje I ujedinjuje srodna bol. Mi, muskarci, vrlo tesko podnosimo bol, smatramo je kao nezasluzenu kaznu, dok zene bol mnogo lakes podnose I smatraju je kao nesto sto im je dala priroda. Ljudska dusa sama sebe vrijedja ako dopusti da je savlada bol. Nema velikih ostvarenja bez bola, sve se radja kao sto se I dijete radja u bolu.

Pošalji "~ B O L ~" na Facebook Pošalji "~ B O L ~" na Google Pošalji "~ B O L ~" na My Yahoo! Pošalji "~ B O L ~" na Live Pošalji "~ B O L ~" na MySpace Pošalji "~ B O L ~" na Twitter Pošalji "~ B O L ~" na Digg Pošalji "~ B O L ~" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Almsivi (avatar)
  Jako lepo opisano druze.

  Istinito.
 2. zemlja-vatra (avatar)
  "Bol" i "Radost" :
  -Najprije biser mudrosti
  -Potom niz licnih emotivnih esencija.

  Dopada mi se.
 3. Darko Reloaded (avatar)
  ...Lepo recheno....nema shta
  Samo shto bol ima josh jedan vrlo znachajan zadatak, koji ima puno predispozicija da nas ojacha...
 4. DUNJA W (avatar)
  Kako si ovo divno napisao....
 5. tehduduk (avatar)
  .
  Mi, muskarci, vrlo tesko podnosimo bol, smatramo je kao nezasluzenu kaznu, dok zene bol mnogo lakes podnose I smatraju je kao nesto sto im je dala priroda.