~ R A D O S T ~ - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

cizmice

~ R A D O S T ~

Oceni ovaj blog
"Radost i vedrina su sunce, pod kojim sve uspijeva. Radost produzava zivot i ucvrshcuje zdravlje" - Udal

Budite radosni kad god vam se za to ukaze prilika. Minut ciste radosti vrijedi vise nego citavi dani, mjeseci i godine naseg zivota provedene u mutnoj igri nasih sitnih i krupnih strasti i prohtijeva. Radost ostaje u nama kao vjecni sja, kojeg ne moze nista zamraciti. Kada ga zahvati panika, covijek trci sam u krugu, a kad je radostan on udruzuje svoje ruke sa drugima i zajedno sa njima zajedno plese u krugu.. Ni zbog cega se ne treba previse radovati, abogami ni rastuzivati, jer sve je prolazno na ovome svijetu. Da bi zaista radosni bili, moramo imati nekoga sa kim radost mozemo i podijeliti. Radost je vjecna mladost duha, a mladost je raj zivota. Valja znati, da su sve radosti u vezi zadovoljenja nasih potreba i da radost samo nadopunjuje zivot i kompenzuje praznine u njemu.
Kad korisno upotpunimo dan, navece cemo sigurno biti radosni. Ono sto znaci sunce za zivot na zemlji to isto znaci i radost za covjeka. Sjutrasnji svijet pripadace samo onima koji znaju da se iskreno raduju.

Pošalji "~ R A D O S T ~" na Facebook Pošalji "~ R A D O S T ~" na Google Pošalji "~ R A D O S T ~" na My Yahoo! Pošalji "~ R A D O S T ~" na Live Pošalji "~ R A D O S T ~" na MySpace Pošalji "~ R A D O S T ~" na Twitter Pošalji "~ R A D O S T ~" na Digg Pošalji "~ R A D O S T ~" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari