EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

zeksiv

EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM

Oceni ovaj blog
Juce sam dosao sa ekskurzije, verovatno najbolje do sada, a šta drugo reći za Novi Sad - grad prelepih devojaka. Uostalom, da ne dužim priču dalje, sve je teklo lepo, onako kako i treba da idu ekskurzije.
Muziku u busu smo mi rockeri okupirali, tako da su smo pustali lepe baladice Crvene Jabuke i sl, poneku malo brzu Generacije 5 , Kerbera, Divljih Jagoda, Osvajaca......I tako do povratka kuci, onda je banda turbo - turko - dizel - folka zaposela bus, doduse jos mi nije jasno kako su toliko izdržali, svejedno znači da smo im bar malo promeili svest - što odavno treba da se uradi našem narodu - i to pogotovu sa amnezijom devedesetih.....Onda pocinje da drnda svojim kreštavim glasom Arkanova ljodra, a devojke sve za njom u glas - mislim fujjjjjjjjj (sve se nešto bojim da ne postanu kao ona). I tako redom Seke, Šemse i ostale bede - dno dna. Deca odrastaju uz turbo folk - i pesme kao što su Gaćice, Sexy roboti i.....Mi normalni se malo pobunimo, onda oni pocnu da lupetaju kako treba da poštujemo tudje mišljenje ....... Ja se trudim da poštujem volju većine - okoreli sam demokrata, ali preko ovoga nisam mogao da predjem - od takvih gadosti se normalnom čoveku smuči. E jadna si Srbijo, kad su tu mladima uzori ljodre!!!!!!!!!!!!
Umesto da budem pod utiskom prelepih Novosadjanki , ja sa pod utiskom turbo - budala na kvadrat.
SVE POHVALE ZA NOVI SAD I NJEGOVE LEPOTICE!!!!!!!!!!!

Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na Facebook Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na Google Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na My Yahoo! Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na Live Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na MySpace Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na Twitter Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na Digg Pošalji "EKSKURZIJA UPROPAŠĆENA TURBO - FOLKOM" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Carol (avatar)
  A je l' si mogao,kad ti je to toliko smetalo,da staviš slušalice u uši
  i da ne čuješ to što ne voliš?
  Mis'im svako neka sluša šta 'oće,
  zabole me dupe za njih.
  Koji se to "normalni" pobune,jer i oni su nenormalni
  gledano s one druge strane...