Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Logar ns

Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu

Oceni ovaj blog
U Novom Sadu, u naselju Liman, počela je gradnja kompleksa "Park City", čija je investiciona vrednost 45 mil EUR.

Investitor je holandska kompanija "Vondel Capital" sa sedištem u Amsterdamu, koja je za nadziranje rokova i kvaliteta radova angažovala kompaniju "Mace". Plasman i posredovanje u ugovaranju povereno je kompaniji "Colliers".

Kompleks "Park City" se gradi po arhitektonskom rešenju "Biroa M+" iz Novog Sada koji je prošle godine dobio prestižnu arhitektonsku nagradu "Ranko Radović" za najbolji novoizgrađeni objekat u 2007. godini.

Objekat će imati četiri jedinice ukupne površine 45.000 m2, a u podzemlju se gradi garaža sa 400 mesta. Kompleks je osmišljen kao stambeno-poslovni, sa oko 250 stanova površine od 40 do 60 m2 i zatvorenim bazenom. Rok za završetak radova je oktobar 2009. godine.

Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na Facebook Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na Google Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na My Yahoo! Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na Live Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na MySpace Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na Twitter Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na Digg Pošalji "Počela izgradnja kompleksa "Park City" u Novom Sadu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Almsivi (avatar)
    Nadam se da cu to videti bar jednom..