Какав флеш јебoте

Значи оно какав флеш, значи оно кад не могу да верујем. Мислим, испричаћу вам јел ал наравно не овде, ко велим драг ми и овај мој профил овде, напишем и овде у месец дана какву поруку оли две.
Али какав флеш, мислим не бринем се, наћете ви као и увек до сад пут до мојих писанија, верна сте ви публика ... али какав флеш. Значи оно кад ја не могу да верујем и останем без текста, а то је оно факат потешко, оставити без текста једног бившег радио водитеља који је својевремено водио контакт програм.

Значи оно, прво сам се смејао, а онда нисам могао да верујем, па сам се онда опет смејао па онда опет нисам могао да верујем. Дакле оно, мислио сам оно факат ме не може ништа изненадади и те форе ... али ово, овај флеш ... па то је провиђење ****** ... оно нирвана и та прича ... нови свет ми се открио ... ја сам мислио тако нешто не постоји ... тако што је научна фантастика, мислим такве људске метаморфозе ... тако што постоји мислио сам само у зони сумрака ... али не ... грдно сам се преварио ... хуу ...
 

Back
Top