Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Logar ns

Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi

Oceni ovaj blog
Zabrana gradnje u prvoj zoni u Budvi počeće 15. maja, prema opštinskoj odluci, a od 15. juna prestaju svi građevinski radovi na kompletnom području Budvanske rivijere, saopšteno je u komunalnoj policiji.

Iz komunalne policije najavljuju i rigoroznu kontrolu poštovanja i sprovođenja ove odluke.

U narednim mesecima, prioritet komunalne policije biće sprečavanje zauzimanja javnih i drugih površina bez odobrenja nadležne službe, kao i kontrola trgovinsko-ugostiteljskih i drugih objekata, odnosno poštovanje radnog vremena i emitovanje muzike.

U 3.000 inspekcijskih pregleda tokom protekla četiri meseca, budvanska komunalna policija sprovela je 877 upravnih postupaka radi otklanjanja nepravilnosti i naplatila 200 mandatnih kazni u iznosu od 20.580 EUR.

Inspektori komunalne policije su za prekršaje izrekli i naplatili na licu mesta 230 mandatnih kazni u ukupnom iznosu od 20.580 EUR. Podneto je i 37 predloga za vođenje prekršajnog postupka, saopšteno je iz budvanske komunalne policije.

Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na Facebook Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na Google Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na My Yahoo! Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na Live Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na MySpace Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na Twitter Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na Digg Pošalji "Od 15. maja zabrana gradnje u Budvi" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari