Јеромонах Василиј - Егзорцизам - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

aleksandar v

Јеромонах Василиј - Егзорцизам

Oceni ovaj blog


Отац Василиј Новиков био је један од најпоштованијих свештеника Тулске епархије последњих година. Изградио је неколико храмова, и духовно је кормио многе вернике не само из тулске епархије већ из целе Русије. Проповеди овог свештеника биле су снажне, јарке, обличавајуће, позивајуће на покајање.

У току 2010, почели су и прогони оца Василија и оптужбе за екстремизам.

Овај кратак филм направљен је приликом очитке (егзорцизма). Отац Василиј (ког су звали тулски "бесогон"), а тачније лица над којима је читан егзорцизам у току свеноћне службе пружила су нам веома занимљиве информације везане за биометријске документе и личне бројеве.

Иза њега је остало 7 православних филмова и више снимака очитке, а ово је управо један од њих.

Отац Василиј упокојио се пре само неколико месеци - 11 новембра 2010 године после тешке болести.

Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na Facebook Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na Google Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na My Yahoo! Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na Live Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na MySpace Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na Twitter Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na Digg Pošalji "Јеромонах Василиј - Егзорцизам" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. winkler (avatar)
    Malo sam skeptičan po pitanju mentalnog zdravlja ovih žena.Kako vidim na youtub-u u Rusiji se dnevno izvrši na desetine egzorcizama.To im dođe ko dobar dan.Ja, naravno, verujem u postojanje zla i posednuća od strane nečastivog al ovo mi više liči na psihijatrijski nego duhovni slučaj.Mada, ako ovo pomogne, nije loše.
    Ažurirano 23.03.2011. u 01:02, autor: winkler