Posao snova - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Crash and Burn

Posao snova

Oceni ovaj blog
Sa mrežnim marketingom sam se sreo prvi put krajem 1999. godine. Od tada je prošlo osam godina, dok me prijatelj nije upoznao sa stomatologom iz Beograda, koji me je upoznao sa poslovnim poduhvatom kompanije iz Jagodine koja svoje proizvode distribuira putem mrežnog marketinga.

Godinu dana korišćenja izvanrednih proizvoda i druženja sa izvanrednim ljudima koji mi pomažu da izgradim uspešan posao, učinili su da nestane svaka sumnja. Danas sigurno znam da sam napravio pravi izbor i da sam našao pravi put ka ostvarenju snova. Naravno posao u mrežnom marketingu nije nimalo lak, ali sam imao sreću da se nađem u timu nesebičnih, iskrenih ljudi velikog srca koji ponekad veruju u mene više i od mene samog i na tome sam im veoma zahvalan.

Ovo nije moj posao, već jedinstvena šansa da svoj život učinim vrednim življenja. Zgrabio sam šansu i iz dana u dan sve sigurnije i hrabrije koračam ka novim izazovima, do novih ciljeva. Svima nama data je mogućnost izbora, samo ako smo spremni da preuzmemo odgovornost za sopstveni život. Ja sam izabrao: da me više ne budi budilnik, već sunce; da se ne družim i i radim sa onima sa kojima moram, već sa onima koje sam biram i volim.

Pošalji "Posao snova" na Facebook Pošalji "Posao snova" na Google Pošalji "Posao snova" na My Yahoo! Pošalji "Posao snova" na Live Pošalji "Posao snova" na MySpace Pošalji "Posao snova" na Twitter Pošalji "Posao snova" na Digg Pošalji "Posao snova" na del.icio.us

Ažurirano 13.05.2008. u 22:42, autor: Crash and Burn

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Almsivi (avatar)
  Odlicno, ti uzivas u zivotu.
 2. Crash and Burn (avatar)
  Pa po meni svrha života jeste uživanje u istom.
 3. Sentinel wolf (avatar)
  Не бих да ме схватиш погрешно, али чини ми се да си искусио само материјалну страну живота...
 4. Almsivi (avatar)
  Slazem se potpuno.

  I ja sam poceo da uzivam.. hih
 5. Crash and Burn (avatar)
  Ne znam dali sam to pogrešno razumeo ali na ovom svetu je sve materijalno, e sad neka se zadovoljstva kupuju a neka ne ja uživam i u jednim i u drugim.
 6. Sentinel wolf (avatar)
  ali na ovom svetu je sve materijalno
  Гледаш на погрешну страну
 7. Crash and Burn (avatar)
  Možda ali ja nisam religiozan tip i ne verujem u duhovna zadovoljstva.
 8. Sentinel wolf (avatar)
  Pretty happy with where you are in life? Do the contents of your wallet define you? Are you as cool as those dancers on tv because you wear the same things? If so, keep it up; it seems everything is working out great for you
  --Tyler Durden
 9. Almsivi (avatar)
  A ja sam religiozan tip..

  Zato ne duhovna zadovoljstva?
 10. Lilu (avatar)
  Pa mi smo kolege