JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

MISTERIJE

JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA

Oceni ovaj blog
Nakon svih ovih događanja , Što sam do sad pisala došlo je vrijeme da pišem i o javljanju mrtvih u snovima.
Neznam dali se ikome ikada javio neko ko je već odavna mrtav ili neko koga uopće nepoznate, ali meni se to počelo događati.
Moja baka je umrla godinu dana prije nego što sam se ja rodila, dakle ja , nju nisam nikad upoznala niti znam kako izgleda.Samo odprilike
kad sam slušala druge kad su znali pričati o njoj.
Sahranjena je u jednom selu 120 km udaljenom od mjesta odakle sam ja.Uglavnom znam da sam zaspala... Ulazim u dnevni boravak i vidim nju kako lezi na kutnoj. Nasmijana i gleda u mene.Ja znam ko je ona ..ali ima obadvije noge ( umrla je bez nogu jer su joj morali odsjeci zbog gangrene)
>> Bko ali ti si mrtva<< To mi je bilo prvo što sam rekla hehe...>> Jesam, pusti sad to. Došla sam ti da te zamolim, u jutro kad se probudiš , prvo što češ napraviti nazovi svoju mamu i reci joj da više nikad ne govori one stvari meni na grobu. Ja i deda jako volimo tvoju mamu i tamo gdje smo ljepo nam je i reci joj da sam ju sve slušala šta je govorila i da to ne ponavlja nikad više. << Tada sam se probudila. Naravno da sam odma to napravila. Ja stvarno ne znam sta je moja mama to govorila i kad je išla tamo, ali pokazalo se da je istina to što mi je baka rekla. Mama je sve kroz plač potvrdila.
Ima toga još ...
Moj prad djed također je umro. I sahranjen je u istom tom selu gdje i baka. jJa tamo ne idem jer mi je pre daleko . odem jednom godišnje i to je to.
Javi mi se takođe u snu na isto neobićan naćin. Hodala sam kroz to isto groblje. Sve je bilo pobrkano i odjednom sam ugledala čovjeka u bolničkom krevetu.Prišla sam mu i shvatila da je to moj pradjed. Nasmijala sam se i sjetila se sna s bakom, jer sam takođe bila svjesna da je i ovo san. >> deda, znam da i mrtav i da je ovo san, šta trebaš?<< On je onako blijed okrenio glavu prema meni i uplakanih očiju mi reko >> Reci im da me dođu posjetit na grob, nemam ni cvijeće , a ni svijeće<< tu je san završio. Mislio je na moje tete i ujake . Kada sam ih nazvala i to im prenjela bilo je točno. Ja to nisam mogla znati, jer ne kontaktiram baš s njima , ai kad se čujemo ne pričamo o takvim stvarima. Još ču vam isprićati jedan slučaj koji nije bio u snu nego u neko doba noći.
Moja susjeda i ja često smo znale sjediti i pričati do kasno u noć. To su uglavnom bile ljubavne teme.Jedino šta sam znala o njezinom tati je bilo to da je dobio rak grla i nakon nekoliko mjeseci je umro.Ona ga je jako voljela i nikad više nije mi pričala o njemu. To je bila tako reć zabranjena tema...za nju previše bolna. Tako smo mi sjedile i čavrljale kad me obuze neka jeza i osjetim hladnoću. Točno sam osjetila na desnom ramenu hladnu ruku. Oprezno sam se okrenula da vidim šta je to...Naravno da nisam vidila ništa, ali sam zato jasno čula grubi muški glas >> zašto mi ne dolaziš na grob<< Taj mi glas ni malo nije bio poznat ali sam brzo povezala stvari i shvatila da je to njezin tata. Morala sam je prekinit u pol rećenice i prenjet joj. Počela je plakati. >>nemoj plakati kćeri dođi mi fališ i ti meni znaj da te volim<< i to sam joj prenjela. Tada je sve nestalo. Potvrdila mi je priču da ne ide na grob jer joj jako fali i ne zeli prihvatit da ga nema više. Ona mi je to povjerovala jer je znala za neke događaje u vezi mrtvih koji su mi se javili.
Ta javljanja ne dolaze kad ja to hoču. Nekoliko sam puta pokušala da ih tako dozovem da pričam s njima , ali bezuspjesno. To se jednostavno javi. Mislim da taj dar ima svako ali da se treba oduprijeti strahu i prihvatit ga najbolje što možeš. Mrtvih se ne treba bojat , nego živih!!!! Dugo sam proučavala o snovima i jednostavno neznam od čega bi meni došao ovakav dar, nego od samoga Boga. Voljela bi da imam takav dar da mogu uvijek komunicirati s mrtvima jer je to stvarno preljep osječaj. A kod mene to još uvijek nije toliko razvijeno ...ili je ali nisam toga baš svjesna... zato pišite ako iko ima takav dar i moze mi pomoći da ga bolje razvijem. Unaprijed velika hvala!!!!!!!!!!!!!!

Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na Facebook Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na Google Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na My Yahoo! Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na Live Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na MySpace Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na Twitter Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na Digg Pošalji "JAVLJANJE MRTVIH U SNOVIMA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano