HAJDE DA MI BUDE LEPO - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Vuk sa Hisara

HAJDE DA MI BUDE LEPO

Oceni ovaj blog
Stajao je nalakćen na prozorsku dasku i zijao u rasksnicu pred zgradom. Svet je odavde izgledao puno bolji. Nasmeši se, uspravi, pridje šporetu i pristavi za kafu. Zatim udje u predsoblje. Slušao je kretanje lifta. Lift stade na sedmom, vrata se otvoriše i zatvoriše, a zatim se hodnikom začuše koraci. Mladen pritisnu kvaku i otvori vrata. Njegov pogled se srete sa Marininim krupnim kestenjastim očima.
- Zdravo!- reče širom otvarajući vrata.- Udji.
Ušla je i izula crne platnene patike. Mladen zaključa vrata i s ledja je dograbi za čvrste sise. Izvila se u njegovom naručju, licem okrenula ka njemu, ovila mu ruke oko vrata i jezikom kliznula u njegova usta.
- Udji u sobu,- reče on kasnije.- Kafa stiže za minut.
Marina je bila njegova vršnjakinja. Imala je 34 godina, od toga 15 godina u braku i dvoje dece, a imala je telo na kom bi joj mnoge klinke pozavidele, samo da se malo atraktivnije oblačila.
Sedela je na trosedu glave zabačene unazad i zatvorenih očiju slišala tihu muziku koja je dopirala iz zvučnika. Nije ga čula kad je ušao u sobu, ili nije htela da pokaže. Mladen sipa kafu u šolje, lonče ćušnu pod stočić, pridje Marini i kleče pred nju. Ni prstom nije mrdnula. Mladen zadiže njenu crnu suknju i otkri kao sneg bele gole butine. Raširi ih i bokovima udje medju njih. Matina podiže glavu otvarajući oči. Bila je sanjiva. Mladen se nagnu ka njoj i jezikom kliznu u njena usta. Marina zavuče prste u njegovu dugu crnu kosu. Mladen šakama skliznu pod njenu crnu majicu. Koža joj je bila lepljiva od znoja, a sise utegnute u prsluče. Mladen potraži kopču na ledjima.
- Napred je,- prošaputa Marina.
Mladen otkači kopču i otvori prsluče. Marina uzdahnu s olakšanjem. Mladen podiže majicu naviše i usnama krenu ka nabrekloj bradavici. Obema rukama ga je ščepala za kosu i odgurnula.
- Nemoj! Sačekaj,- reče.- Bar dok popijemo kafu.
Mladen je zbunjeno pogleda, pa sede na pod kraj njenih obnaženih butina.
- Mogu li da uzmem jednu cigaretu?- upita.
Potvrdno je klimnuo glavom.
- Ostala sam bez cigareta, a nisam ponela pare...- reče povukavši dim punim plućima.
Mladen pripali sebi.
- Idem iz bolnicu,- reče polako ispuštajući dim.- Došla sam samo zato što sam ti obećala da ću doći.
Oboje otpiše po gutljaj kafe i pogledaše se u oči.
- Dušan je sinoć imao napad,- reče Marina.- Na odelenju je.
Dušan je bio njen muž.
- Od tada sam kod njega,- iz grudi joj se ote uzdah.- Bez svesti je. Nikoga ne prepoznaje,- lice joj se zgrči u bolnu grimasu.- Stalno bunca. Govori nepovezano, nerazgovetno, govori svašta,- niz lice joj potekoše suze.- Kad mu stisnem ruku pogled mu se izbistri i on me pogleda onim svojim krupnim crnim očima...- jecaji protresoše njeno telo.
Mladen ustade s poda, sede kraj nje i zagrli je. Marina nasloni glavu na njegove grudi i zarida.
- Kad mu se pogled izbistri,- nastavi tiho, plačući.- Prepozna me i pita: „Maco, ti nikad nećeš da me napustiš? Jel’ da da nećeš?“ „Neću, Duco“, kažem ja. „Nikad te neću napustiti. Nikad!“ A onda mi se jecaj otme iz grla. „Maco! Maco! Zakuni se...“ nastavlja on. „Zakuni se u decu, Maco...“ I tek kad se zakunem u decu on se smiri, sklopi oči i zaspi.
Marina ugasi do pola popušenu cigaretu.
- 15 – 20 minuta spava, a onda opet...- jecaj je preseče, rukama obuhvati Mladena oko struka, zari glavu u njegove grudi i zaplaka.
Dugo je plakala, a on je milovao po kosi i ledjima dok je iz zvučnika dopirala tiha muzika velikog Mocarta.

Muzika prestade, a iz zvučnika se začu jedno KLIK! Oboje se trgoše. Marina se uspravi, nadlanicama obrisa suze sa obraza, okrete se ka njemu i zvučno ga cmoknu u usta.
- Ti si zaista zlatan!- reče smešeći se i gledajući ga u oči.- Kad dodjem ovde, kod tebe, tako lepo se opustim... Ovde je sve tako tiho i mirno i lepo, a ti si tako dobar i... i... i sve razumeš. Baš sve!
Mladen uzdahnu i ugasi opušak cigarete. Marina ustade. On je pogleda.
- Idem da se umijem,- reče i žurno ode ka kupatilu.
Mladen je isprati pogledom i pripali novu cigaretu. Neke čudne misli su se vrzmale njegovom glavom. On ih otera, ali se one vratiše i počeše da se uobličavaju. Mladen opsova, ustade, pridje muzičkom stubu, zameni kasetu i opet uključi stub. Iz zvučnika se začuše zvuci teškog roka. Zadovoljno se nasmeši i vrati na trosed.
Marina je iz kupatila došla nasmejana i raspuštene duge, sedinama prošarane, crne kose koja joj je padala preko grudi i ledja. Obišla je stočić i stala pred Mladena.
-Hajde da mi bude lepo!- reče, zavuče prste u njegovu kosu, sagnu se i zatvori mu usta svojim usnama i jezikom.
Mladen je pogleda u oči i šakama ukliza pod njenu majicu. Koža joj je bila glatka i sveža, a sise čvrste i slobodne. Podiže joj majicu i zagnjuri glavu medju njene sise ljubeći ih i grickajući. Marina zadiže suknju, svuče gaćice i gurnu ga na trosed. Mladen se ledjima osloni o trosed, podiže zadnjicu i svuče donji deo trenerice.
-Ooo-oh!- uzviknu ona, baci svoju majicu na pod, pope se na trosed opkoračivši ga i zajaha.

Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na Facebook Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na Google Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na My Yahoo! Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na Live Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na MySpace Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na Twitter Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na Digg Pošalji "HAJDE DA MI BUDE LEPO" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. malo srculence (avatar)
  Šta reći? Vrlo uzbudljivo... :rumenko:
 2. Glupachica (avatar)
 3. malo srculence (avatar)
  Dva glasa- dve petice. Nemoj da prevrćeš očima. ;) I ti si mu dala peticu ;)
 4. Glupachica (avatar)
  naravno da jesam a prevrtanje ocima nije trebalo da znaci nista lose,naprotiv
 5. malo srculence (avatar)
  Pa jeste, priča zaista zaslužuje peticu. :)
 6. Almsivi (avatar)
  Jako lepa prica, bas mi se dopadaju svi elementi..
  Trenutno me boli glava, ali nekako dobro raspoznajem delove price..

  Tuzan element je Dushan u bolnici, sto ne bi trebalo biti prirodno.

  A, malo nerazumljivo mi je to.. hm, cigarice, , izvinite, ali meni ne upada u um
  kakav je to uopste osecaj dima ciarete.. dobro je ako neko uziva,
  nego meni nije jasno sta u tome ima lepom.

  Ostala romansa u prici.. hih,.. divno..