depresija i strah - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

sweti

depresija i strah

Oceni ovaj blog
otvaram novu temu za koju znam da ce mnogima biti interesantna, mozete pisati kako se osjecate,kako ste uspjeli da se rijesite depresije i osjecaja straha

Pošalji "depresija i strah" na Facebook Pošalji "depresija i strah" na Google Pošalji "depresija i strah" na My Yahoo! Pošalji "depresija i strah" na Live Pošalji "depresija i strah" na MySpace Pošalji "depresija i strah" na Twitter Pošalji "depresija i strah" na Digg Pošalji "depresija i strah" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Almsivi (avatar)
  Ja vise nisam depresivan, jer stvari koje zelim, mi nisu neophodne.
  Niti mi je ikad dosadno. Ako mi oduzmu internet, imam 100 drugih stvari
  u kojima cu jednako uzivati.
 2. malo srculence (avatar)
  Važno je u startu prekinuti negativne misli jer je to uvod u depresiju. Ako dozvoliš negativi da te obuzme, sve je teže izvući se. Dakle, treba prepoznati nadolazeću depresiju. To je prvi korak i ujedno najteži: prepoznati je. Posle je sve lako. Negativne misli zameniš pozitivnim, baciš se na posao, odeš do grada, odeš sa društvom na pićence, bilo šta što te čini srećnim... I pobedio/la si.

  Treba se boriti i ne odustajati. Ne sme depresija da kontroliše čoveka, nego čovek depresiju. Treba se suočiti s njom, kao i sa strahom, jer "klin se klinom izbija". Ako imaš neki strah, moraš da "uđeš" direktno u njega i tada će se njegov intenzitet postepeno smanjivati.

  Čak i najsnažniji karakteri imaju trenutke umora. Čini nam se: život nam se promenio Ne, nego se život promenio zato što smo se MI promenili.
  Sve je u nama, ništa nije van nas. Drugačije rečeno: sve ide iz glave...
 3. Almsivi (avatar)
  Pa ti to sve znas.. odlicno. Slazem se sa svime..
 4. Sentinel wolf (avatar)
  Страх - суочавање са страхом.
  Депресија - Зеном