Еврoизам и доларизам - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Ilinoida

Еврoизам и доларизам

Oceni ovaj blog
Једна изрека каже: "Људе можеш да поткупиш разноразним валутама". Све је почело са економским повезивањем земаља а завршава се са фиктивном демократијом и великом демагогијом и пуким интересима оних који повлаче конце из Вашингтона и Брисела. Ми смо ухваћени у мрежу колонизатора, једно је културна и цивилизацијска историја Европе, а друго је политиканство ЕУ, и то не треба мешати. Таква ЕУ није самостална, она је исполитизована, уцењена, продата за стране америчке идеологије и њихових вођа. То идолопоклонство према Америци као „Великом тати“ и удовољавање сваком њеном захтеву је ништа друго до златновалутно идолопоклонство и ако храниш тигра не можеш да се не надаш да и тебе једном неће појести.

Сама реч унија означава "(na lat. unio, na fr. uнион) савез, сједињење, здружење, споразум; удружење, задруга; сједињење, спајање, спојеност; трајно спајање више држава у једну већу (федеративну) државу нпр САД, латинска унија уговор (склопљен 1865, обновљен 1885 између Француске, Италије, Белгије и Швајцарске о истоврсном ковању златног и сребрног новца са сталним односом вредности злата и сребра од 1:15 ½, од осталих држава унији је Грчка приступила 1867 године, а по истом систему ковале су свој новац не приступајући унији формално Шпанија, Румунија, Бугарска и јужноамеричке републике. „

Швајцарска се наравно одрекла било каквог уласка у било каква удружења и зато Швајцарска има највиши стандард ! Такође и Норвешка није члан ЕУ.

Да ли ви заиста сматрате да је одржива заједница kojа је склопљена на основу некаквог споразума ? Која почива на личним интересима и новцу ? Ако верујете у тако нешто, морам вам одмах рећи да сте веома наивни и да се ни у чему толико много не варате као у овој заблуди.
Европа данас стоји на стакленим ногама, и тешко је положити и поглед на такву Европу а да се не сруши колико је ломљива та вештачка творевина коју ће и први талас ветра срушити као кулу од карата.

Идеологија „евроизма и доларизма“ је не само дубоко пустила своје корење, већ задире у основна темељна начела сваке државе као што су њена духовност, култура, историја, она подразумева увођење и робовање њеним правилима.

Да вас нешто питам. Да ли је у робовласништву био бољи робовласник према своме робу онај који роба бичује, удара, малтретира, кажњава на сваком кораку, храни сплачинама, тера га да спава у стаји или онај робовласник који роба добро храни, даје му хотелску собу да спава, даје му слободне дане за одмор, награђује га коњем кад га послуша ?

Oдговор је да није добар ни један ни други, јер је РОБОВЛАСНИШТВО САМО ПО СЕБИ НЕДОЗВОЉЕНО!!!

А ми добровољно пристајемо на робовласништво.

Библија нас учи, „немој имати идола, нити каква лика, немој им се клањати нити им служити“, а неко је од ЕУ направио читав КУЛТ. Ми данас имамо емисије типа „евро-нет“, све припреме за улазак у „Обећану земљу“. Само што је та „обећана земља“ на стакленим ногама, и сутра када је више не буде било хоћемо ли да се онда питамо где су наше границе ? Или треба да то питање сада рашчистимо.

Ми данас верујемо да је Европа „брижна мама“ која ће нас дочекати на своје груди, али та слика „брижне маме“ се тако сурово претвара у слику „зле маћехе“. Ко то још не види ја га истински сажаљевам. Жао ми је што ћу морати да разбијем вашу највећу животну илузију.

Pošalji "Еврoизам и доларизам" na Facebook Pošalji "Еврoизам и доларизам" na Google Pošalji "Еврoизам и доларизам" na My Yahoo! Pošalji "Еврoизам и доларизам" na Live Pošalji "Еврoизам и доларизам" na MySpace Pošalji "Еврoизам и доларизам" na Twitter Pošalji "Еврoизам и доларизам" na Digg Pošalji "Еврoизам и доларизам" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari