Podstanari računaju na pomoć dežave - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Logar ns

Podstanari računaju na pomoć dežave

Oceni ovaj blog
[URL="http://www.logarns.com"]Kvadrat stana[/URL] dosegao u Beogradu cenu od 4.000 evra, a u Novom Sadu 2.000, što svi komentarišu kao preterano.

Agenti za promet nekretnina kažu da ovim tržištem upravlja odnos [URL="http://www.logarns.com/"]ponude[/URL] i potražnje, a ona je već duže vreme povećana. A čim je veća potražnja, veća je i cena.
U Srbiji je mnogo građana bez stana, što pravih podstanara, što „stare“ dece, koji se guraju u stanu s roditeljima i njihovim roditeljima. Prema procenama, čak je oko pola miliona onih koji bi želeli da se skuće i osamostale, a brojni među njima spas su našli u stambenim kreditima.
Oni su, zasigurno, doprineli povećanoj kupovini stanova, posebno oni subvencionisani, kojima država osigurava učešće za podizanje [URL="http://www.logarns.com/banke.html"]stambenog kredita[/URL]. Upravo to je kod podstanara najveći problem, jer zbog mesečne kirije ne mogu da uštede za učešće koje traže banke.

- U prva tri meseca ove godine Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita osigurala je više od 3.800 kredita ukupne vrednosti 135 miliona evra - kaže Jelena Juraković, rukovodilac Odeljenja za marketing i odnose s javnošću u Korporaciji. - Tokom prošle godine osigurano je ukupno više od 16.000 kredita u vrednosti preko 518 miliona evra, od čega su preko 4.000 subvencionisani krediti u vrednosti od oko 113 miliona evra.
Kako su [URL="http://www.logarns.com/saveti.html"]uslovi[/URL] pod kojima se odobravaju subvencionisani stambeni krediti veoma povoljni, jer godišnja kamata iznosi samo... [URL="http://logarns.blogspot.com/2008/04/podstanari-raunaju-na-pomo-deave.html"]Saznajte više ovde[/URL]

Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na Facebook Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na Google Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na My Yahoo! Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na Live Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na MySpace Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na Twitter Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na Digg Pošalji "Podstanari računaju na pomoć dežave" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari