Festival Eurosong podiže cenu zakupa - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Logar ns

Festival Eurosong podiže cenu zakupa

Oceni ovaj blog
[IMG]C:\Documents and Settings\xp\My Documents\My Pictures\Logar\blog\eurosong.jpg[/IMG]Zbog popularnog festivala povećano interesovanje stranaca za iznajmljivanje stanova i kuća u Beogradu. Cene visoke, ali, ipak, znatno niže od hotelskih.

Da Beograd postaje sve interesantniji za turiste iz regiona, ali i za one iz Evrope i Amerike, potvrđuju i u agencijama koje se bave izdavanjem nekretnina. U nedostatku odgovarajućih hotela, ali i zbog visokih cena, raste broj onih koji se odlučuju za dnevno iznajmljivanje stanova u našem glavnom gradu. Interesovanje je znatno povećano i zbog održavanja Eurosonga, a ima i stranaca koji su već rezervisali stanove ili kuće, kako piše Politika.

Dakle, dnevno iznajmljivanje stanova postaje sve primamljivije za strance, ali i vlasnike stanova koji u tome vide mogućnost za dobru zaradu. Naravno, nikako ne treba zanemariti činjenicu da je za strance vreme novac i da oni žele dobro osmišljenu ponudu i jednostavnu papirologiju. Kod njih se zakup ne obavlja na reč već isključivo posredstvom agencije i uz ugovor.

Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na Facebook Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na Google Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na My Yahoo! Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na Live Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na MySpace Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na Twitter Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na Digg Pošalji "Festival Eurosong podiže cenu zakupa" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari