Balantajn ili Valentajn - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Somebody74

Balantajn ili Valentajn

Oceni ovaj blog
Bliži se dan u godini kada se odjednom sve spari. Niko nije sam, svi su zaljubljeni. Osim vas. Idete ulicom dok se parovi drže za ruke, neukusno razmenjuju nežnosti i nose balone. Vi razmišljate o tome kako apstinirate već sto godina, kako su sbi muškarci a)svinje b)oženjeni c)gej ili d) sve gore navedeno. Niste sami. Evo zašto mrzimo Dan Zaljubljenih.
Komercijala
Jedini koji imaju povoda za radost 14. su proizvođači igračaka i čestitki i cvećari koji prodaju ruže grobljarke. Ljubav je komercijala i košta 400 dinara u Mamutu. Ako nekog volite, danas je dan za to. Sutra već možete početi da se ne volite. Sve ovo može biti i gore ako ste alergični na cveće.
Smrt ili račun za telefon
Najveće šanse da umrete imate upravo 14. februara. Ako slučajno ne uplatite kredit, te ne prosledite lančanu poruku (Prosledi ovih ********* devet poljubaca na 99 brojeva, bla, bla) čeka vas sigurna smrt. Ako ih pak prosledite, smorićete 99 ljudi a obradovati ljude iz Telenora, VIP-a i M:TS-a koji cele godine čekaju Dan Zaljubljenih.
Dosada
Vi biste sada najrađe izašli ali ne – vaše drugarice sada cvrkuću u bioskopu ili restoranu. Na TV-u možete gledati samo filmove gde najveći štreber američke srednje smuva najbolju, plavu ribu, a u časopisima su samo saveti šta kupiti voljenoj osobi ili kako ne dobiti nervni slom ako ste samo, odnosno kako opravdati svoju egzistenciju sprivanjem.
Licemerje
Danas se svi vole. Šalju jedni drugima poruke tipa "Čitaj polako – niko te ne voli ovako jako, extra je tvoja lepota, ti si svrha moga života". Čim se potroši gel za tuširanje koju je pošaljioc ove gluposti dobio uz plišanog medu, raskinuće.
Invazija medveda
Ko uopšte voli te međede? Debeli su, isti su i a 400 dinara koliko koštaju, bolje da ste kupili celu picu kod Orla, još bi vam i ostalo 40. Ispred srednjih škola nastaje poređenje plišanih medveda, a do od Mamuta do Najka čeka se red na "Nici" medu. Medvedi zaposedaju krevete. I naravno, čim se veza raskine ti medvedi se prosleđuje za rođendane. O onim smrdljivim srcima sa natpisima "Najboljoj devojci" da i ne pričam.
Pozitivne strane
Zamislite da završite na robiji. I to ima dobrih strana. Dobijete tri obroka džabe, ne viđate strinu, a ako budete nevaljali – nagrade vam sopsvenom sobom. Ista stvar je i sa 14. februarom. Na primer, u Liliju možete da se nakupujete kozmetike koja je na sniženju i to lepo upakovana za golubčiće. Možet otići u obližnji bar i popiti ona dva koktela po ceni jednog, jer je 14. sve u paru, sami. Srećan Dan Nezaljubljenih!
(Anđela Birkin/trojka.rs)

Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na Facebook Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na Google Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na My Yahoo! Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na Live Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na MySpace Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na Twitter Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na Digg Pošalji "Balantajn ili Valentajn" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    ... pa koliko vidim ne paše dan zaljubljenih ... ništa strašno ... možda si u pravu , treba biti zaljubljen svaki dan ... dobro , onda oni koji ne vole taj dan kao dan zaljubljenih neka ga vole kao dan Sv. Trivuna .... mogu tog dana da obiđu voćke u vinogradu , dea orežu koji čokot i koju voćku ... mogu da se prošetaju kroz voćnjak i oklnu prirodu ... mogu da se dive visibakama i svemu što buja - razvigorcu ... mogu da stoje dok ih ubav vetrić ( " krivec " ) miluje po licu i mrsi im kose ... jednom rečju proleće dolazi i nek uživaju .... ovo ništa ne košta a divno je ...