ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Библијско стварање света

ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?

Oceni ovaj blog
Кажу упућенији масони да је 5.фебруар дан митинга СНС,дан за долазак Томе на власт и за заштиту српских тајкуна,а да ће Воја Шешељ да дође из Хага у мају месецу ове 2011.године.

Шта се ваља иза свега тога?

Да ли народ може да назре панику код марионета у српској власти,која се пренела од панике светских моћника,пред неминовном катаклизмом?

Да би забашурили природне – Божије непогоде које су захватиле већину земаљске кугле,светски манипулатори су сервирали Асанжа,а нама у Србији разноразне будалаштине на медијима и будале у влади које залуђују народ.

Сервирали су Србима и одвајање Артемија од СПЦ и у сукоб у СПЦ који је требао да ескалира на улицама Србије.

Није им пошло за руком,није дошло до очекиваног крвопролића.

Сервирали су свету штрајкове Грчка,Француска,а онда су запалили исламски свет изазивајући ланчане револуције,које ће да доведу до атомског рата између хришћана и исламиста у току ове године.

Све је то контролисани хаос,јер народ у својој глупости неће да обрати пажњу на Божје непогоде.

Убрзавају чишћење простора у Србији.

Почистиће шиптаре са Космета као да их никада није ни било,јер њихова родбина и елита морају да се доселе на Космет.

Али…

То је мало простора треба им још један већи део Србије или много мање Срба у Србији него што је сада.

Убрзали су интеграционе процесе за улазак Србије у вештачку творевину ЕУ,јер се није десило оно што су очекивали увођењем шенген визе,нису глупи Срби похитали на запад у потрази за медом и млеком.

Шта треба урадити у Србији?

5.фебруар и СНС са Томом Николићем,да покрене поново масе у Србији,ако им то не пође за руком остаје им последњи адут,пуштање Воје Шешељ из затвора,па нека удари кум на кума и нека се мало Срби прореде.

СРБИ!!!

ДОЗОВИТЕ СЕ ПАМЕТИ!

Не наседајте играма илуминатских и масонских превараната…

Њихово је одзвонило,паника је код њих,све више сервирају лажи јер СУДЊИ ЧАС ЈЕ БЛИЗУ И ОНИ ЋЕ ДА ИЗАЂУ ПРЕД ЛИЦЕ ГОСПОДА И ДА ОДГОВАРАЈУ ЗА СВОЈА (НЕ)ДЕЛА.

Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na Facebook Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na Google Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na My Yahoo! Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na Live Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na MySpace Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na Twitter Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na Digg Pošalji "ДОК САМ ЈОШ ЧОВЕК : ДА ЛИ ЋЕ КУМ УБИТИ КУМА?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano